Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

macieywwa, zazwyczaj na wstępie nikt nie wrzuca fotek.

no wlasnie zazwyczaj a laska zrobiła inaczej niz zwyczaj i jest zle, bo zlamała wasza wimaginowana zasade, jakby co najmniej pokazała na niej goła pizde..

Se, pomarzyć możesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu lepiej sobie oszczędzić na wstępie bo skutek jest taki jak ujrzenie jednego z milionów zdjęć człowieka w necie, dział bardziej chyba służy pokazaniu się reszcie po jakimś czasie jak będzie ona miała szansę poznać cię po postach, co jakiś czas ktoś wpada ze zdjęciem w pierwszych postach a potem znika..i o co w tym chodzi? tyle tylko chciał przekazać a może obraził się, że nikt nie skomentował jego twarzy...no mi się np nie zdarza komentować twarzy nieznajomych ludzi na ulicy ;]

edit. jebana ortografia ;p

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tarantula, bez sarkazmow pudernico....spojrz lepiej w swoje posty i zobacz po jakim czasie sama wrzuciłaś foto hipokrytko...

...więcej niż po 2 (i to nie na trzeźwo!)? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda zdjęcia nie widziałem ale bardzo "lubię" takie podejście. Nikogo bronić nie mam zamiaru jednak czy na takim forum jak te, powinniśmy żyć standardami lub zwyczajami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksalnie 'gołą pizdę' można bardziej wybaczyć bo to 'pizda' kobiety ~zaburzonej i może być fikuśna (np. mieć afro) i wprowadzić nieco folkloru na forum

hobbi potwierdź

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie zazwyczaj a laska zrobiła inaczej niz zwyczaj i jest zle, bo zlamała wasza wimaginowana zasade, jakby co najmniej pokazała na niej goła pizde..

Se, pomarzyć możesz :mrgreen:

jak na razie to TY od kilku dni marzysz o wyczyszczeniu komina :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksalnie 'gołą pizdę' można bardziej wybaczyć bo to 'pizda' kobiety ~zaburzonej i może być fikuśna (np. mieć afro) i wprowadzić nieco folkloru na forum

hobbi potwierdź

HA!!! ...się zaksztusiłam.... :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbi potwierdź

Wymiękłem :twisted:

Wypas!

Barbieturan, zdajesz sie byc idealem cech kobiety wybranych przez facetow (gdzies cos tak czytalam) :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'tak żem czuł', że się rozpęta piekło po tym jak laleczka zapodała foto mając na koncie 1 post i godzinny staż na forum :D ale była pierwszoligowa, więc ból nasz dupy o tyle złagodzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'tak żem czuł', że się rozpęta piekło po tym jak laleczka zapodała foto mając na koncie 1 post i godzinny staż na forum :D ale była pierwszoligowa, więc ból nasz dupy o tyle złagodzony

icon_hahaha.gif

...ale chamskie ludzie są na tym forum :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi