Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

comatom dziś nie mam siły narzekać. Ale jutro kto wie, kto wie.

Monar ja chciałam skomentować Twoją fotę ale boję się, że pomyślisz że Cię podrywam czy coś :P Bo to w sumie nuda, trzecia Twoja fota i trzecia na której wyglądasz ładnie, strasznie monotematycznie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar fryzura jest ok, ale mnie aż ściska na myśl, że takie długie włosy poszły pod nożyczki... mnie ostatnio spotkało coś podobnego ale ja prosiłam o podcięcie końcówek a fryzjerka zinterpretowała to jako "upitolić 15 cm" :roll: Tak więc mnie szkoda Twoich włosów :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, niby tak, ale już strasznie zniszczone miałam te włosy - za dużo kombinowałam z nimi w wakacje i musiałam coś z nimi zrobić... w razie co to szybko mi rosną włosy, więc nie jest jeszcze tak źle :P a jednak potrzebowałam zmiany, po prostu nosić takie długie włosy też jest męczące - nie wiesz nawet jak się ucieszyłam jak wstałam i poczułam się lżejsza o 5kg :mrgreen:

mi koleżanka obcięła i mam włosy długości takiej jakiej chciałam... a też się bałam, że jednak może coś spieprzyć - nie jest fryzjerką (może właśnie dlatego poszło jej dobrze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pierdziele, pogarsza mi sie po czytaniu tego tematu. :zonk:

-- 14 gru 2013, 23:25 --

Aurora92, wątpie. Nie jesteś paskudna. Trochę inna fryzura i inny wyraz twarzy i inaczej bys wyszła. Dla mnie możesz byc niefotogeniczna bo nie każdy jest ale do szpetnej dziewczyny Ci daleko i nie zgodzę się, ze jesteś z jakieś innej półki bo dla mnie to osobiście kosmos tak twierdzić. Nie brakuje Ci niczego niż dream czy Yoko Ono. One sa w makijazu Ty nie. Inna perspektywa inne światło. Wiem co mówię a właściwie pisze bo sie trochę znam na tym.

1) dokladniusio, w moim przypadku to snop swiatla slonecznego prosto w rylo (az oslepilo) i tyle. (bo akurat siedzialam bezposrednio na przeciwko okna)

2) cala zabawnosc mojego niknejma miala polegac na tym, ze to wlasnie nie Yoko Ono a Oko Yono. Nikt nie zwrocil uwagi na moj zart? :oops::cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też pamiętam zdjęcie Aurory92, po tym jak wypisywała głupoty, że jest brzydalem byłem w szoku, że tak negatywnie się ocenia bo wyszła ładnie, choć może tego nie pisałem bo nie chciałbym każdej kobiecie tu słodzić, a patrząc po ostatnich zdjęciach to sprawiedliwie musiałbym każdej bo poważnie tu jest tyle ładnych kobiet, na które zwróciłbym uwagę, że głowa mała ;] pozostaje życzyć jak najszybszego powrotu do zdrowia żeby mogły żyć pełnią szczęścia a nie z takimi cholerstwami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale takie nasz tłumaczenie nic nie da. To osoba, która nie czuje się źle w swojej skórze musi chcieć coś zmienić. A tak to jak tłumaczenie osobie z omamami, że ma omamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, nie będę się uśmiechać, bo nie podobam się żadnemu facetowi. I nie potrafię się malować, więc nie będę tego robić.

-- 14 gru 2013, 19:05 --

khaleesi, nie będę nigdy miała ukochanego. I tak szybciej się zabiję.

Jeśli nie będziesz się malować to faktycznie masz szanse nigdy nikomu się nie spodobać.

A to że nie umiesz to śmieszna wymówka :mrgreen:

-- 15 gru 2013, 13:12 --

Ludzie ludzie... Jak czasem czytam te posty to mam ochotę się wylogowac... Zaraz się ja obrazę ze nikt nie skomentował mojej foty na str.19-20,nikt nawet nie napisał ze jestem beznadziejny

No dobra dobra, jesteś totalnie beznadziejny :P

-- 15 gru 2013, 13:14 --

Wiecie, o co tak naprawdę mam taki ból dupy?

O to, że gdy ja wrzuciłam tu swoją fotkę, nikt nie rzucał mi takich komplementów jak wam; to były tylko komentarze "na odpierdol", nie były wcale szczere... Było i jest mi po prostu przykro. Ładne dziewczyny odbierają mi zainteresowanie wszystkich chłopaków, bo oni tylko na takie zwracają uwagę.

O jejku jejku już się przestań spuszczać. Ja jak wrzucałem swoje zdjęcia (a z 3 razy to było chyba) to w ogóle żadnych komentarzy nie było nic zero, a brzydki wcale nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reiben, Masz photo w fap folderze(wiem na pewno że masz fap folder z użytkowniczkami forum,ty zbereźny chuć człowieku),just tell the price.

Ja jak wrzucałem swoje zdjęcia (a z 3 razy to było chyba) to w ogóle żadnych komentarzy nie było nic zero, a brzydki wcale nie jestem.

Też czasem komentów nie miałem,shit happens,nadal żyje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Jak bedziesz gadać takie bzdury o sobie...to cię w końcu przelecę bo zaczyna mnie to wkurwiac... A nie wiem co na to moja kobieta... :smile:

Kuzwa znów nikt nie zwrócił na mnie uwagi....

hehe, też pomyślałem, że ktoś z Trójmiasta powinien pojechać do Aurorki, i jej te głupoty o własnej nieatrakcyjności z głowy wybić. milosc.gif

Phi, też nie mamy co robić tylko niezadolencję dupencję pocieszać. Jakby chciała się z kimś spotkać to by przyszła na spotkanie które robimy często.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, ja się nie maluje a słyszę dużo komplementów pod swoim adresem.

Reiben, :P

ja tam mam folder z fotkami ludzi ale tego nie robię hahaha :lol:

-- 15 gru 2013, 16:32 --

Też pamiętam zdjęcie Aurory92, po tym jak wypisywała głupoty, że jest brzydalem byłem w szoku, że tak negatywnie się ocenia bo wyszła ładnie, choć może tego nie pisałem bo nie chciałbym każdej kobiecie tu słodzić, a patrząc po ostatnich zdjęciach to sprawiedliwie musiałbym każdej bo poważnie tu jest tyle ładnych kobiet, na które zwróciłbym uwagę, że głowa mała ;] pozostaje życzyć jak najszybszego powrotu do zdrowia żeby mogły żyć pełnią szczęścia a nie z takimi cholerstwami.

Pogrubione zdanie bardzo dobrze to jest widziane w oczach niektórych kobiet :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, mój jedyny makijaż to pomadka ochronna Nivea, lub innej firmy, i krem ochronny w zimie, żeby była delikatna i nie przesuszona. W lecie naturalnie używam innego kremu niż w zimie.Ale to sa pielęgnacyjne. Mam taka skórę, że nie muszę się malowac ani tuszować niczym. Okazyjnie jak jakieś wesele, chrzciny czy temu podobne to tusz do rzęs i to wszystko. Nie używam fluidów czy pudrów w ogóle i nie zamierzam póki co! Rano zamiast wyładowac na siebie tony kosmetyków i tuszować się wolę się wyspać i pielegnowac skórę by nie mieć żadnych wągrów, syfów czy temu podobnych. Z resztą w genach mam taką skórę.

Reiben, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mi sie wydawalo ze foty wrzuca sie po to zeby widziec z kim sie na forum rozmawia a nie czeka na achy i ochy :shock: Mnie tam wszystko jedno czy ktos jest ladny czy brzydki skoro fajnie mi sie z nim gada. Fakt ze czasami nie mozna sie powstrzymac i skomentuje sie czyjas urode ale nie jest to chyba temat przewodni tego watku i nie sa to wybory miss :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi