Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego ja własnie nie lubię komentować fotek by nie miała nigdy miejsca taka sytuacja jak teraz :pirate:

a tam :) A ja uważam, że jeśli w kimś jest coś pozytywnego i ładnego to warto to powiedzieć :) Może ktoś się uśmiechnie lub spojrzy na siebie z innej perspektywy. Jak ma się powiedzieć coś niemiłego, złośliwego lub nieszczerego to lepiej nie marnować na to swojego czasu i energii a innym humoru. :)

Zwłaszcza, że większość z nas tu przecież cierpi na choroby które zaburzają postrzeganie siebie i zaniżają samoocenę. Nie ma sensu przykładać do tego ręki. No ale jeśli ktoś na szczere, pozytywne komentarze reaguje agresją... to niech sam się później nie dziwi, że uwagę skupiają na sobie osoby które reagują w sposób pozytywny a nie negatywny. Nikt nie lubi być rugany za szczere chęci.

ja chciałam powiedzieć jeszcze, że zdjęcie tarantuli jest świetne. Nie dość, że estetycznie ładne, to sama tarantula, delikatna, nie nachalna, dziewczęca i luzacka, strasznie mi się podoba :)

Anna, nie miałaś się czego wstydzić :))) Mi też podoba się taki typ urody, choć jeśli na 2gim zdjęciu hest 6kg więcej niż obecnie to teraz musisz być straszną chudzinką :P

Monar, ja jak zwykle zazdroszczę gęstych włosów i pełnych ust <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, A ty mnie znów olałas paszteciku :smile:

-- 14 gru 2013, 20:39 --

khaleesi, Moze kilka rad dla mnie

-- 14 gru 2013, 20:39 --

khaleesi, Moze kilka rad dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

khaleesi, ale nie wyglądają beznadziejnie na każdej. A tamte usunęłam, bo było na nich dobrze widać twarz, a na forum jest pewna osoba, która mnie zna. Tylko nie wiem, jaki ma nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Jak bedziesz gadać takie bzdury o sobie...to cię w końcu przelecę bo zaczyna mnie to wkurwiac... A nie wiem co na to moja kobieta... :smile:

Kuzwa znów nikt nie zwrócił na mnie uwagi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, Jak bedziesz gadać takie bzdury o sobie...to cię w końcu przelecę bo zaczyna mnie to wkurwiac... A nie wiem co na to moja kobieta... :smile:

Kuzwa znów nikt nie zwrócił na mnie uwagi....

hehe, też pomyślałem, że ktoś z Trójmiasta powinien pojechać do Aurorki, i jej te głupoty o własnej nieatrakcyjności z głowy wybić. milosc.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Messiah

anna.anakaia, ile masz lat?

Ćwierć wieku.

comatom,

anna.anakaia, A ty mnie znów olałas paszteciku :smile:

Ja Cie olałam? Że jak, że gdzie, że co? Szuałam Twojej foty na str. 19-20 i ni ma :(

NieznanySprawca,

ile masz wzrostu? ;)

Tyle co wysoki hobbit, 160cm :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jej te głupoty o własnej nieatrakcyjności z głowy wybić. Obrazek

Cholera, jak się zgłosi tu jakiś domorosły seks-teraputa to też zacznę narzekać, że jestem brzydka :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora92, dobra, to jak jestes taka brzydka jak mowisz to czego od nas oczekujesz? bo opinie Cie nie interesują na temat fot z tego co czytam

-- So gru 14, 2013 8:01 pm --

p.s. nie jesteś brzydka tylko szaleńczo masochistyczna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze mało osób skomentowało moje zdjęcie :( idę się napić

Ej, ale z mostu się nie rzucaj... ;) (widziałam zdjęcie - :great: )

Chciałam pozytywnie skomentować wszystkie zdjęcia wrzucone tu od wczoraj, ale widząc co się dzieje zrezygnowałam... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie komentuje głównie z powodu, by uniknąć jakichkolwiek nieprzyjemnych sytuacji.

weż przestań ;) . Już widzę jak zlewasz te nie---przyjemne wirtualne sytuacje i jak strasznie sie nimi przejmujesz ;) aż spać po nocach nie możesz .

A ja będę komentować tylko ładne buzie , a te mniej ładne będę przemilczać . Zreszta każdy ma oczy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi