Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie w tym momencie interpretujesz według swojego zboczenia

musisz mierzyć wszystkich swoją miarą ? co do mojej miary , to jest za długa na twojego fiu** ;) to możesz interpretować dwuznacznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotten soul, :shock: łaaał, poklikałam i przeczytałam Twój wpis z wątku poszukuj-dziewczyny-z-odzkiego-t43307.html#p1234719

jesteś męskim odpowiednikiem mnie :shock: mamy bardzo podobne podejście do wielu spraw, Twoje ujęcie m. in. nieciekawych konwersacji z ludźmi, mediów, Twoje poczucie humoru, w tym zamiłowanie do MacFarlane'a całkowicie mnie ujęły :105: a na dodatek jesteś generalnie na prawdę fajnym, przystojnym facetem. gdybym nie mieszkała tak daleko i nie była prawie zaręczona... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie w tym momencie interpretujesz według swojego zboczenia

musisz mierzyć wszystkich swoją miarą ? co do mojej miary , to jest za długa na twojego fiu** ;) to możesz interpretować dwuznacznie

I co się czepiasz słówek? Zajmij się czymś pożytecznym i wywietrz pokój bo siedzenie na forum w tych ilościach Ci nie służy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co się czepiasz słówek? Zajmij się czymś pożytecznym i wywietrz pokój bo siedzenie na forum w tych ilościach Ci nie służy.

powiedział gość , który oprócz zlotów praktycznie nie odpoczywa od forum i musi się dowartościować tekstami , które pokazują , że nasienie zaczyna uderzać na mózg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba mam już kalafior zamiast mózgu bo myślałem, że pokazujecie swoje zdjęcia w jakimś wątku, do którego nie mam dostępu, dopiero teraz zauważyłem co jest linijkę wyżej.

Faktycznie kobiety są tu bardzo ładne, gratuluję też jakby nie patrzeć odwagi. Moje pozostawanie w mroku ze świata realnego przekłada się na wirtualny, więc ja się na pewno nie zdecyduję straszyć gębotwarzą :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true, boję się Ciebie ;) Paraliżujące masz spojrzenie.

to samo Balladyna, zimny kolor tęczówek, a buzię masz ładną :)

kasiątko, taka radosna, że aż miło się patrzy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi