Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, bardzo doceniam tą szczerość, niech jeszcze gębę pokaże, żebyśmy mogli się zachwycić, albo napisać "Twój stary chyba był saperem".

Ta prośba wynika z Twojej potrzeby zemsty, "udowodnienia" mi że szczerość może być nieprzyjemna (jakbym nie wiedział), czy jeszcze czegoś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, szczerze, to chuj mnie obchodzi co on robi. Nie wiem kto to jest, co robi, jakiego ma ryja i sram na to. Po prostu wkurwia mnie takie prymitywne mącenie chujem spokojnego tematu. Jak komuś się nie podoba czyjś ryj, to niech trzyma mordę na kłódkę, nie widzę sensu w mówieniu komuś, że jest brzydki. Jak mi się kogoś gęba nie podoba, po prostu milczę. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paradoksy, miłe, niemiłe, grunt, że szczere! :D

Chyba szczere nieszczere, grunt że miłe. To by było bardziej z duchem tego tematu.

a skąd TY możesz widzieć kto szczerze, a kto nieszczerze się wypowiedział? tej osoby sprawa, nie Twoja, więc te komentarze są zbędne. jakim prawem wypowiadasz się za kogoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie muszę wiedzieć kto konkretnie. Wystarczy mi że każdy w tym temacie słodzi sobie nawzajem. A nikt mi nie wmówi że jest to jedyne forum na świecie gdzie akurat wszyscy są ładni i atrakcyjni i się sobie nawzajem podobają.

-- 09 cze 2012, 10:17 --

matko, nie pozabijajcie się tylko.

Niektórzy się muszą porzucać trochę jak im się uświadomi ich zakłamanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie muszę wiedzieć kto konkretnie. Wystarczy mi że każdy w tym temacie słodzi sobie nawzajem. A nikt mi nie wmówi że jest to jedyne forum na świecie gdzie akurat wszyscy są ładni i atrakcyjni i się sobie nawzajem podobają.

-- 09 cze 2012, 10:17 --

matko, nie pozabijajcie się tylko.

Niektórzy się muszą porzucać trochę jak im się uświadomi ich zakłamanie.

nie rozumiem. ludzie mają wiecznie po sobie skakać i pokazywac jacy to nie są hipsterscy i "wyłamywać" się z tłumu, tak dla zasady? jeździć ciągle po kimś i uświadamiać go, jakimi to inni nie są kretynami żyjącymi w kłamstwie?

jakoś nie widzę żeby KAŻDY każdemu słodził w tym temacie. niektórzy się nie wypowiadają i jest ok.

jak uważasz że jestem brzydka to możesz to napisać, a nie pierdolić pseudo-inteligentne posty o zakłamaniu. to się nazywa "pierdolenie dla pierdolenia" i sam jesteś zakłamany, bo używasz aluzji i metafor, a niby żeś taki chojrak,odważny, który objawił prawdę całemu forum. to jakiś nowy trend?

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi