Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Alienated, heh ja zrozumiałam jak abstrakcja od razy tylko przeczytałam już po jej wpisie :twisted: , młody duchem chłopaku ;)

No widzisz;) Nie wiem czy to wyłącznie kwestia tego, że już się trochę znamy, czy po prostu rzecz powinna rozumieć się sama przez się;)

Swoją drogą, jeśli chodzi o szyk tamtego zdania, akurat koleżanki miały sporo racji;)

tahela, moje poprzednie pytanie pozostaje wciąż aktualne;)

na fotach tez :D

Candy14, a dziękuję za miłe słowo... Dziękuję;) Zawsze w cenie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekspert_abcZdrowie, to było tak dawno, że już w zasadzie nieprawda ;) Jeśli mam być z Tobą szczery, nie przypominam sobie nawet, że byłem w ogóle w żłobku ;) Ale siostra się jeszcze wtedy nie urodziła, więc wychodzi na to, że to jednak ja ;)

Kiya, gotów byłem przypuszczać, że taki obrazek Ciebie zapewne odstraszy :P

Dziękować mi nie wypada, bo dawno już przestałem być tamtym dzieckiem ze zdjęcia :bezradny:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, w takim razie za ten komplement już grzecznie podziękuję :D Kłaniam się ;)

shinobi, lustro u fryzjerki mówiło co innego. I lustro w przymierzalni. I lustro w windzie. Brr.

Kiya, wygląda więc na to, że musisz nauczyć się w końcu spoglądać w te lustra innym wzrokiem ;)

Bo tak prawdę powiedziawszy, pomiędzy tym co wypisujesz tutaj na forum, a stanem faktycznym udało mi się dostrzec naprawdę znaczącą rozbieżność :!: In plus, rzecz jasna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi