Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Shadowmere, troglodyty? Ciesz się, że jestem tak daleko. Miałabyś kopa normalnie za takie teksty.

PS. Swoją drogą odnoszę wrażenie, że komplementy pod moim adresem pojawiały się z czystej kurtuazji, sorry, ale ja mam lustro w domu, lubię siebie, ale bez przesady :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię Ciebie bardziej niż Ty sama Siebie :mrgreen: I inni widocznie też.

Wiem jak jest-Ty pewnie odbierasz tak samo-czlowiek jest poprostu tak nieciekawy i przepaskudny,że inni z dobroci i litości walą komplementy :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shadowmere,

Korba,

paradoksy,

Pinkii,

i wiele, wiele innych dziewcząt.

Dziewczynki Jesteście piekne jak marzenia, lecz takie marzenia są nieosiągalne dla większości. pogodziłem Was ;) dziękuję.

a jak dalej bede sprzeczności to wstawie Swoja paszcze i bedzie temat do gawedzenia :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michuj, Ależ są!!Dziesiątki wystrzalowych dziewczyn,ktore nie chcą wystartować w naszych wyborach :evil:

I Ciebie też zapraszam :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu, o mało co się nie udławiłam jak przeczytałam Twój komentarz nad zdjęciem - żeby nie oglądać przed jedzeniem lub w trakcie - bo właśnie zobaczyłam Twoje zdjęcie a jedząc zupę. :lol::twisted: tak więc powinnaś zmienić z "nie oglądać" na "nie czytać" :D:P a zdjęcie naturalne, śliczne, prawdziwe, lubię takie. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi