Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, dobry świniak, ten z lewej :D Dla takiego to pewnie byłbym na przyslowiowego "jednego strzała" :P Heh, często się bujasz z takowymi ? ;) Myślałem coby się kiedy w tym kultowym, samiusienkim płaszczyku exhibicjonisty przed Toba obnażyć, ale chyba sobie daruje ... :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, Rosa, pójdzie sie wyspowiada, wyzeruje liczniki i będzie ok. Jezusu powieedział, że należy przebaczać, bo ludzie nie wiedzą co czynią, zreszta! gorsze miałem już tu zarzuty od gangu kotomaniaków i bonsaiów, oni atakaowali mnie za ślepote Wondera. Na tym forum, jak nigdzie indziej, wyślą cie za twoją ułomność do gorbu.

:great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, Rosa, pójdzie sie wyspowiada, wyzeruje liczniki i będzie ok. Jezusu powieedział, że należy przebaczać, bo ludzie nie wiedzą co czynią, zreszta! gorsze miałem już tu zarzuty od gangu kotomaniaków i bonsaiów, oni atakaowali mnie za ślepote Wondera. Na tym forum, jak nigdzie indziej, wyślą cie za twoją ułomność do gorbu.

:great:

Wyskoczyłam jak Filip z konopi, ale bardzo podobają mi się Twoje komentarze.

Ot , co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, dziękuję :*

BratKat, nie wszyscy zbudowani mięśniowo należą do "Karków", którzy szukają zaczepki :)

Wstaw swoją fotkę, ocenię czy mogłabym z Tobą rozbijać gardę ;)

Jeszcze raz dziękuję za komplement :)

wiejskifilozof, sama uczę się boksować, jak już nabędę umiejętności to mogę Cię podszkolić :)

Nihil, Płaszczyk exhibicjonisty powiadasz... brzmi zachęcająco, nie mam nic przeciwko :)

Kiya, kochana :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moniczko ;p taki ze mnie teraz cień dawnego mnie, ale nie pękam tak zostałem nauczony ;) Owszem, nie każdy kark szuka zaczepki. Sam też jej nie szukałem, ona znalazła mnie kiedyś bardzo często, więc musiałem reagować. Najlepszą obroną jest atak :) Spoko ;D Jak się nie da rady oko w oko, zawsze można z zaskoczenia :D Z fartem ;p Ktoś tam pisał o nabawianie się kompleksów. Nie każdy może być takim dzikiem, nawet jak zje tonę koksu ;DD W moich latach świetności i tak mi troszkę brakowało do tego Pana na zdjęciu z Moniką :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya, jedną z tras zrobiłam, dobrałam muzykę oraz masę innych drobnych rzeczy, które trudno wymienić. Przy kolejnej produkcji pracujemy już z mężem przy podziale 50-50, jeśli chodzi o podział pracy

Carica Milica, i Michellea, dzięki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi