Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Pieprzu, to była ironia na poprzedni post jakbyś się nie skapował.

Ale kolego, ironię to trzeba umieć stosować .. 8)

krul co to ma znaczyc? to ja tu jestem forumowa krolowa ms painta i nie zycze sobie takich fot :'<

Od kiedy jesteś takim uzurpatorem? :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie używaj suszarki, rozczesuj od końcówek, nie szarp ich, używaj preparatów ułatwiających rozczesywanie po umyciu, po przyjściu do domu związuj je, myj letnią wodą, spłukuj zimną, zdrowo odżywiaj się, rób masaż skóry głowy :D

*Monika*, Ja mam juz prawie do pasa. Jednak kiedy umyje letnia woda, sa potem takie jakby nie do konca sie umyly, wogole nie puszyste. Dlaczego? A jesli splucze zimna, to juz wogole..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983, zimna woda zamyka łuski włosa, wtedy się nie puszą tak (przynajmniej u mnie).

Mycie w gorącej wodzie nie wpływa dobrze ani na skórę głowy, ani na same włosy. Najlepiej myć w letniej wodzie, a spłukiwać same włosy zimną (pomijać skórę głowy bo nie każdy może wytrzymać ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie używaj suszarki, rozczesuj od końcówek, nie szarp ich, używaj preparatów ułatwiających rozczesywanie po umyciu, po przyjściu do domu związuj je, myj letnią wodą, spłukuj zimną, zdrowo odżywiaj się, rób masaż skóry głowy :D

*Monika*, Ja mam juz prawie do pasa. Jednak kiedy umyje letnia woda, sa potem takie jakby nie do konca sie umyly, wogole nie puszyste. Dlaczego? A jesli splucze zimna, to juz wogole..

Alu moze w koncu znow Cie ujze w realu i zobacze te piekne Twoje wloski :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pk rozwaliles mie! nie wiedziec czemu o tym samym pomyslalam =D

haha mam podobnie :D

Może ładna "twarz", chociaż niestety niejednokrotnie przez takie zabawy w photoshopie wychodzi zupełnie inna niż w realu. Napisałam, że "może" bo w sumie to nie wiadome jest jak dana osoba tak na prawde wygląda przed obróbką ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pk rozwaliles mie! nie wiedziec czemu o tym samym pomyslalam =D

haha mam podobnie :D

Może ładna "twarz", chociaż niestety niejednokrotnie przez takie zabawy w photoshopie wychodzi zupełnie inna niż w realu. Napisałam, że "może" bo w sumie to nie wiadome jest jak dana osoba tak na prawde wygląda przed obróbką ;).

to tak jak ja, jestem tak nieludzko przystojny że większość aparatów nie jest tego w ogóle w stanie złapać :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi