Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż powiedzieć już kiedyś napisałem co by się stało jakby ten zgorzkniały frustrat wpadł na spotkanie do Warszawy na którym miałem okazję być.

Nie wytrzymałbym tego pierdolenia.

Racja jak dupa każdy ma swoją :-)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się nazywa sprawiedliwość, nie po to ludzie głosowali na jakąś "Miss" by takie straszydło zajmowało 3 miejsce,

wszyscy wiemy, że rozsyłała na priv. prośby by na nią głosować.

Jak rozumiem, reszta kandydatek miała kategoryczny zakaz autopromocji i prowadzenia szeroko rozumianej "kampanii wyborczej"?

Nawet jak dziołcha coś takiego robiła to tylko chwalić zaradność. Otrzymała III miejsce nie urodą a sprytem.

RunForrest, propsy za brodę. Vajking pełną gębą :mrgreen: . Ja też chcialem zapuścić ale niestety jak się nie golę przez dłuższy czas to zamiast takiego zarostu mam "dziki agrest" na facjacie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RunForrest, propsy za brodę. Vajking pełną gębą :mrgreen: . Ja też chcialem zapuścić ale niestety jak się nie golę przez dłuższy czas to zamiast takiego zarostu mam "dziki agrest" na facjacie...

i bujna czupryne na głowie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devnull,

Wysyłała wiadomości - prośby do ludzi z forum, o to by na nią głosować w konkursie na Miss forum.

Mam nawet informację od innych użytkowników, na poparcie tego, że uprawiała taki proceder,

jak będzie trzeba to zacytuję to co oni mi napisali.

A Arasha niech się spala ze wstydu :)

a nawet jeśli tak zrobiła, to tylko brawa dla niej za to... aż miło popatrzyć jak dziewczyna się zaangażowała w konkurs i teraz z dumą nosi RANGĘ :105: w innym temacie widziałem, że też pisałeś do niej chamskie komentarze i coś tam bajdurzyłeś o chorobie, że to chamstwo to efekt uboczny choroby...człowieku, Ty nie masz Touretta, jak ten kto ma i musi bluzgać na ludzi, więc nie ściemniaj.

choroba to jest bagno, a to czy się w to bagno wciąga innych czy nie, to już nie jest choroba tylko wybór, za który jesteś odpowiedzialny, pamiętaj to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devnull, skąd Ty się człowieku urwałeś? Arasha to piękna dziewczyna z oryginalną urodą (ale oczywiście nikt nie podoba się wszystkim) a ty jesteś chamski. To co piszesz to bzdurne pomówienia, nie masz dowodu na żadne privy. Poza tym jakby mi się ktoś nie podobał to mógłby i 150 pw mi wysłać, żebym na niego głosował, raczej by to nic nie dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękować to były dopiero początki :mrgreen: teraz już ma ponad rok lekko także większa już jest :mrgreen: Ragnar wymięka :yeah:

z kolei ja mam dziki agrest na głowie jjak się nie ogolę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devnull,

w rzeczywistości nie masz tu nad nikim władzy ino tylko podcinasz gałąź na której siedzisz, poprzez zachęcanie ludzi by nie trakowali poważnie tego co piszesz, a z pewnością są momenty kiedy na poważnie chcesz coś napisać.

tak sobie porównałem to wszystko z wypowiedzią, w której oświadczyłeś, że ludzie z depresją i cyniczą osobowością stanowią zagrożenie dla lękowców i wrażliwych, to było akurat trafne spostrzeżenie, chodzi mnie tu o luki w autonarracji, wynikające pewnie z tego po której stronie komunikatu się jest, he?

odnośnie prowokowania to chętnie bym sprawdził komu pierwszemu puszczą nerwy, ale to by było już przesadą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham Was świry, bo mam nad wami władzę, nad waszą frustracją i oburzeniem,

świetnie mi idzie prowokowanie Was.

"Świr świra poucza o świrzenie na forum dla świrów" :D

a nie pomyślałeś durniu, że Twoje słowa mogą kogoś skrzywdzić? Tu są chorzy ludzie, mający problemy ze sobą. Komuś może się pogorszyć. Chcesz mieć kogoś na sumieniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, niektórzy tak mają. Jak widzą głodne zwierzątko to trudno się opanować i czegoś nie rzucić. A potem wyłażą takie dziki, lisy i inne beboki z lasu, ludzi się nie boją i szkody robią :hide: .

RunForrest, łżesz waszmość! Ragnar nie wymięka NIGDY! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi