Skocz do zawartości
Nerwica.com

AFERA TAŚMOWA 2014

chester

Rekomendowane odpowiedzi

Moje babcie nie żyją.Poza tym,przyjąłem sobie za cel.Ignorowanie Marwila.

To chyba jedyny cel w życiu. Bo innych raczej nie masz :D

Ignoruje też mnie.

Ilośc Twoich celów wzrośnie o 100%

Taki progres to niewątpliwy sukces.

Będziesz mógł nawet w związku z tym założyć nowy wątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jedyny cel w życiu. Bo innych raczej nie masz

Ignoruje też mnie.

Ilośc Twoich celów wzrośnie o 100%

Taki progres to niewątpliwy sukces.

Będziesz mógł nawet w związku z tym założyć nowy wątek.

Dość żałosna wypowiedź 8).

Żałosne to są twoje wypowiedzi w wątkach śniadaniowych

- ostatnia litera

- jak się dziś czujecie

- o czym teraz myślisz

-zadajesz pytanie

-jakie masz plany na jutro

-co wam dzis sprawiło radość

- czy swędzi cię dziś dupa czy członek

...w ktorych starasz się błyszczeć elokwencją i inteligencją

Tak więc lepiej pozostań w klimatach wprost proporcjonalnych do twojej inteligencji i nie wychylaj się jeżeli nie masz nic do powiedzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INTEL 1 i marwil, godnie zastępujecie nieobecnego "członka" wielkiej czwórki! Ignorowanie was to nie tylko przyjemność, ale i obywatelski obowiązek. :> Macie, niestety, prawo wyborcze, więc ten kraj podąży niechybnie w stronę czarnej anihilacji. Zostanie tylko łysy łeb kibola, moherowy beret spoczywający na babcinych prochach i orzeł, który pewnie odleci z godła, bo nie będzie mógł patrzeć na tę mizerię. :great:

Co do taśm - PO kończy jak AWS, są żałośni. Smutne jest jednak to, że swoimi idiotycznymi decyzjami doprowadzili do tego, że muzyk i alkoholik, w dodatku prostak, zbiera poparcie w narodzie, a jego jedyne hasło to JOW-y (i rozpier.olenie wszystkiego). I jeszcze PiS. Aż strach się bać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinda,a dlaczego oni wszyscy głosowali na Dudę ? Bo wierzą,że ich życie się zmieni.Ja daję Dudzie szansę.Może akurat coś dobrego zrobi.

Co do ignorowania.To mogę dyskutować z tymi, co dyskutują na poziomie.

Ci, którzy nie potrafią dyskutować, bez grożenia komuś śmiercią,są ignorowani.

Po za tym, nic na to nie poradzę.Że podobają mi się poglądy Pindy,Davina.Zimy,Bonsai.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sam nie wiem, brakuje mi porządnej lewicy w tym kraju. No ale śmieszą mnie też porównania niektórych komentatorów, którzy zestawiają na równi Kukiza z Palikotem. Ten drugi to wykształcony, bardzo inteligentny człowiek, który nie dorobił się na polityce (wręcz przeciwnie, stracił na niej). A Kukiz? Przecież jego intelekt można ewentualnie porównać do dolin dawnej Samoobrony. Ja go cenię za twórczość muzyczną, ale to wszystko.

Zobaczymy jak to będzie, do wyborów jeszcze trochę czasu zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, Ja znam ludzi, którzy są wykształceni, pracowici, inteligentni a za 2000zł by chcieli pracować i do tego wypowiadają się znacznie bardziej składnie niż Bieńkowska. Ona ile tam miesięcznie zgarnia? ponad 80tysięcy, to jej by się pewnie nie chciało, no ale trzeba się umieć postawić na miejscu dużej części społeczeństwa, zwłaszcza jak się reprezentuje interesy tych ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INTEL 1, mnie dziś nic nie swędzi. Za to czytając Twoje posty wnioskuję, że Tobie dokucza świąd... :papa: .

Tak swędzi mnie ....mózg.

Czasami mam wrażenie, że pali mnie od wewnątrz głowy,heheheh

Ale to taki bonus obłędu.

Świądu się nie boję- myje części intymne szarym mydłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no. Poczekajmy, poczekajmy..

Od jesieni zboczeńcy będziecie tylko współżyć w celu prokreacji - po ciemku i w koszulach nocnych z wyciętymi otworami na genitalia.

Detektyw będzie kukał na milfy tylko prawym okiem, inaczej lewe zostanie mu wyłupione lewoskrętnym korkociagiem.

Każdy lewoskręt będzie zakazany. Podcieranie się? - Tylko lewą ręką. Słowo lewicowy będzie zakazane, podobnie jak Sieg Heil.

Spanie wyłącznie na prawym boku (to ten gdy prawa ręka jest do ściany).

Co mnie cieszy, to, że Pinda prawomyślnie boleje nad moim kredytem i liczy że nasz prezydent ustanowi prawo temperujące pejsatą lichwę.

Detektyw ignorujesz mnie, bo ci groziłem smiercią? XD. Tym tekstem mnie zabiłeś, lecz mimo to nie zamierzam Cię ignorować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak poczytać te stenogramy to aż ciary przechodzą po plecach jak sobie człowiek zda sprawę z tego jak Polska jest rozkradana na prawo i lewo przez 8 lat rządów PO-PSL.

A WY drodzy wyborcy Platformy Oszustów dopuściliście tych ludzi do władzy, którzy z uczynienia z kraju swojego prywatnego folwarku, rozkradania, niszczenia gospodarki zrobili sobie zajęcie na codzień.

Wstyd i tyle....

Bieda nasza i naszych rodzin na wasze ręce.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciek, ale widziałem dziś ruiny.Jakie zgliszcza.Moje miasto, jest zniszczone.A,masz rację.Żarty sobie robię.Moje miasto się rozwija.I jest coraz ładniejsze.

Mi się wydaję,że Maciek to wszędzie widzi brud i ubóstwo.Moja kuzynka lat 64,też widzi wszędzie biedę.A jej syn, lat 37.Jeździ po mieście BMW 3.Jest anglistą.Auto używane,ale też kosztuje utrzymanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym też chciał, by prezydent Duda spełnił swoje obietnice.Byle bym nie musiał chodzić do kościoła.A te obietnice, to poprawa życia i gospodarki.Nie wiem, jak dla Was, ale dla mnie,poprawa gospodarki, jest ważniejsza niż odnowa religia.

Pomogę Ci. Na obietnicach się skończy a pisiory skupią się na dobijaniu po bo tylko o to im chodzi. W Polsce raczej nic się nie zmieni. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi