Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne "sprawiedliwe" sędziowanie. Pełno fauli było w meczy sędzia nie dośc ze nie dawał karnych to nie dawał kartek i w ogóle fauli nie zauważał.

Robben się wywrócił sam i nie wiadomo skąd karny. Powinno byc 1:1 i dogrywka.

Sedzia zaje*** Meksyk koncertowo. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, nie widziałem meczu bo tylko słuchałem i wpadałem na bramki ale karny to była jakaś masakra. W końcu Holandia musi przejść bo tyle świetnych europejskich drużyn odpadło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, karny to maksymalny wkręt na koniec.

Powinna byc dogrywka jak nic. Holandia cały mecz grała byle jak. W końcówce się podnieśli i Snejder strzelił na 1:1.

Wynik remisowy był sprawiedliwy, drużyny powinny rozsadzać się w dogrywce albo w rzutach karnych, a nie jakims z kosmosu karnym.

Sędzia jedną decyzją przekreślił całą świetną grę Meksyku przez jakies 85 min meczu. Czy to normalne? :evil:

Pozatym olewał koles wiele fauli. Byle jakie sędziowanie stało się jakąs normą na mundialu. Nawet Webber łysol sprawidliwiej sędziował wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy macie w głowach? :roll: Każdą przegraną waszej ulubionej drużyny lub nawet obojętnie jakiej.Usprawiedliwiacie sędziowaniem,tutaj nie ma nic do rzeczy kto grał,lepiej komu się bardziej należał ćwierćfinał kto przeważał,Holandia była lepsza bo strzeliła więcej bramek od Meksyku i tyle.Karny był ewidentny Marquez podstawił nogę Robbenowi i ten się przewrócił.Po prostu Maciek po prostu może zacznij sędziować zobaczysz czy to tak fajnie być krytykowanym przez takich nie dojeb....Już drugi dzień widzę że nie możesz się pogodzić z wynikami meczów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu Maciek po prostu może zacznij sędziować zobaczysz czy to tak fajnie być krytykowanym przez takich nie dojeb....Już drugi dzień widzę że nie możesz się pogodzić z wynikami meczów.

Po prostu może Ty zacznij oglądać dokładniej. Jak juz pisałam byłam za Holandią... ale kurfa karnego obiektywnie nie powinno być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chada, bo ma rację? Sędziowanie na tych MŚ jest żałosne.

A czy ja powiedziałem że jest dobre?Też mi się kilka sporo rzeczy nie podobały.Ale akurat dzisiaj Robben był faulowany,a wczoraj Howard Webb sędziował bardzo dobrze w meczu w którym było dużo walki sędziował sprawiedliwie,uważnie (może jeden jakiś mały błąd nic nie znaczący był nie wiem) sędziował po profesorsku więc nie rozumiem nagonki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy macie w głowach? :roll: Każdą przegraną waszej ulubionej drużyny lub nawet obojętnie jakiej.Usprawiedliwiacie sędziowaniem,tutaj nie ma nic do rzeczy kto grał,lepiej komu się bardziej należał ćwierćfinał kto przeważał,Holandia była lepsza bo strzeliła więcej bramek od Meksyku i tyle.Karny był ewidentny Marquez podstawił nogę Robbenowi i ten się przewrócił.Po prostu Maciek po prostu może zacznij sędziować zobaczysz czy to tak fajnie być krytykowanym przez takich nie dojeb....Już drugi dzień widzę że nie możesz się pogodzić z wynikami meczów.

Ja też tak uważam. Myślę że nań to trochę przesada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.