Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

elo

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co mi wiadomo,Sheldon jako już "forowa legenda" pisał do każdego tylko był online na foro i nieukryty,wiadomo o nim...tyle co nic,nie jest to jednak troll,czy element szkodliwy,raczej człowiek z gatunku element dziwny,ale nieszkodliwy,takowe pw ignorujecie i tyle,nic wam nie grozi D:

that's all folks

Wątek informacyjnie sobie powisi,potem kosz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozpoczął się mundial na kogo stawiacie wasze opinie i komentarza,szczerze to co wczoraj widziałem w meczu Niemcy-Portugalia to normalnie kosmos zmietli z boiska tą Portugalię.

Dla mnie faworyci tego mundialu to:

Brazylia

Niemcy

Holandia

Argentyna

Ja kibicuje Niemcom i Argentynie będzie to dla mnie niespodzianka jak któryś z tych reprezentacji nie znajdzie się w czwórce :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, ja kiedyś tak chodziłem czasem choć rzadko w ogóle sandały zakładam. Sandały na gołe stopy są bolesne dla mnie i mam odciski, no ale nad Bałtykiem jest tak zimno że rzadko są potrzebne ale na wyjeździe czy w głębi Polski pewnie się przydadzą.

A co do tego co nie wypada to słyszałem że dorosły facet z plecakiem to żenada( nie chodzi mi o turystykę) a ja wszędzie prawie z plecakiem łażę, no i że dorosły facet nosi krótkie spodenki, szorty gdy nie uprawia sportu, nie jest na plaży to też podobno sprzeczne z etykietą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi