Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

ott

Inga_beta

Rekomendowane odpowiedzi

To jest wzorzec prawidłowej odpowiedzi do forumowicza:

EmInQu napisał(a):
Cześć Buszmen :D Fajny nick :mrgreen: Troszkę za szybko się poddałeś. Świat bywa niesprawiedliwy i czasami trzeba dać mu kopa. Wejść oknem, gdy wyrzucą drzwiami. Społeczeństwo nie powinno stanowić dla Ciebie wyznacznika Twojej własnej wartości, bo samo jest ubogie w ideały :D Sam widzisz ile niekorzystnych efektów ciągnie się potem nieustannie mnożąc. Taka postawa działa jak lawina. Sam siebie ukarałeś właściwie za nic :D

A tak nie należy formułować swoich wypowiedzi:

"Odpisując na Twojego posta chciałam jedynie poznać bliżej virtualnie jakikolwiek element prawdziwej osobowości autorki(Ciebie), a nie wysterowany odpowiedziami na powszechne i nudne pytania w stylu " czy byłaś na terapii?" lub emotkowym głaskaniem, które można sobie w realnym życiu w d... wsadzić. "

To cytat z odpowiedzi tej pani do mnie.

Teraz już każdy powinien wiedzieć jak należy pisać na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inga_beta napisał(a):
To jest wzorzec prawidłowej odpowiedzi do forumowicza:

EmInQu napisał(a):
Cześć Buszmen :D Fajny nick :mrgreen: Troszkę za szybko się poddałeś. Świat bywa niesprawiedliwy i czasami trzeba dać mu kopa. Wejść oknem, gdy wyrzucą drzwiami. Społeczeństwo nie powinno stanowić dla Ciebie wyznacznika Twojej własnej wartości, bo samo jest ubogie w ideały :D Sam widzisz ile niekorzystnych efektów ciągnie się potem nieustannie mnożąc. Taka postawa działa jak lawina. Sam siebie ukarałeś właściwie za nic :D

A tak nie należy formułować swoich wypowiedzi:

"Odpisując na Twojego posta chciałam jedynie poznać bliżej virtualnie jakikolwiek element prawdziwej osobowości autorki(Ciebie), a nie wysterowany odpowiedziami na powszechne i nudne pytania w stylu " czy byłaś na terapii?" lub emotkowym głaskaniem, które można sobie w realnym życiu w d... wsadzić. "

To cytat z odpowiedzi tej pani do mnie.

Teraz już każdy powinien wiedzieć jak należy pisać na forum.

:mrgreen: Musisz skopiować to jeszcze ponad 1000 razy :mrgreen: Zazdrość chyba nie jest Ci obca ;) Zaśmiecasz czyjeś tematy swoją frustracją. Prawe to zachowanie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Jestem z Lublina. Cierpię na depresję od ponad roku z przerwami. Miało to związek z mobbingiem w pracy. Chodziłam do psycholog Edyty Podłuskiej z Psycho - Soma od stycznia do kwietnia zeszłego roku. Płaciłam za każdą wizytę. Nie polecam tej psycholog. Na koniec powiedziała mi, że ona nie widzi podstaw mojej depresji i że to moja wina, że nie chcę się wyleczyć. Najbardziej zainteresowana była gdy jej płaciłam. Później okazało się, że moi koledzy z pracy dotarli do niej i jej zapłacili za nagrywanie każdej rozmowy ze mną i to co mówiłam o nich. Następnie chodziłam do psycholog Prus z Warszawskiej (2 wizyty). Historia się powtórzyła. W ten sposób straciłam zaufanie do psychologów. Przez to wszystko chciałam popełnić samobójstwo, a mam 4letnią córeczkę. Na szczęście zaszłam w ciążę i dzięki tej małej istotce jeszcze chce mi się żyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos100, z depresja to do psychoterapeuty raczej niz psychloga

Cytat

Następnie chodziłam do psycholog Prus z Warszawskiej (2 wizyty).

na dwoch wizytach to mozna wywiad zrobic co najwyzej.. i co znaczy ze historia sie powtorzyla?

Cytat

. Później okazało się, że moi koledzy z pracy dotarli do niej i jej zapłacili za nagrywanie każdej rozmowy ze mną i to co mówiłam o nich

:shock: ale ze co? skad o tym wiesz? To powinnas zglosic.Pani zlamala etyke zawodowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TEUFEL napisał(a):
  xanonymous napisał(a):
Witaj. Mój znajomy chodzi na terapie na NFZ do jakiegoś księdza z Lublina, który jest psychologiem.

Daje gratis rozgrzeszenie?? :pirate:

Raczej zbiera na tace przy okazji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Może faktycznie z tym, że moi koledzy dotarli do pani psycholog i jej zapłacili za nagrywanie rozmów ze mną to były urojenia. Przepraszam panią psycholog Edytę Podłuską za to i wycofuję to co napisałam w tej materii powyżej, bo nie mam ku temu podstaw i dowodów. Przepraszam, przepraszam, przepraszam, przepraszam. Ale reszta jest prawdą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mmm,forumowe ploty,ploteczki i intrygi rotfl.gif

Weźcie zachowajcie szczegóły na pw,tak dla własnej godności,poszanowania,coby nie robić cyrku i wywlekać tego na "plac publiczny"

Choć jeszcze nic powiedziane nie zostało,ale jak mniemam w takowym kierunku może się to rozwinąć D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:great:

Kestrel napisał(a):
Mmm,forumowe ploty,ploteczki i intrygi rotfl.gif

Weźcie zachowajcie szczegóły na pw,tak dla własnej godności,poszanowania,coby nie robić cyrku i wywlekać tego na "plac publiczny"

Choć jeszcze nic powiedziane nie zostało,ale jak mniemam w takowym kierunku może się to rozwinąć D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ploty nie ploty, ale z drugiej strony dobrze jest wiedzieć z kim się ma do czynienia. Zresztą niemało tu takich "kwiatków", na które trzeba uważać :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84 napisał(a):
Ploty nie ploty, ale z drugiej strony dobrze jest wiedzieć z kim się ma do czynienia. Zresztą niemało tu takich "kwiatków", na które trzeba uważać :pirate:

Jeśli któryś z userów to psychopata z siekierą

Jak mniemam nikt kto na spotkanie się udał,owej nowiny nam tu nie przysmyczy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi