Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Do statystyk znajomości rosyjskiego na Spamowej - czytam, dużo rozumiem, śpiewam po rosyjsku, już praktycznie nie mówię. :smile:

Mam zejście insulinowe, siostra tyle słodkich dobrości przywiozła, że nie mogłam się oprzeć. :smile:

Z historyjek życiowych:

Dostaję smsa - tu Paweł, uśmieszek i numer telefonu. Jezoo jaki proces myślowy się zaczął - ale o o co chodzi, jaki Paweł, czy o czymś nie wiem... Jak już byłam na etapie wyboru pomiędzy paniką, a rozsądnym przyjęciem do wiadomości czyjejś pomyłki, przyszedł młody z pytaniem, czy nie ma do niego wiadomości, bo dał mój numer telefonu kolegom ( swój ma w naprawie), żeby mieć z nimi kontakt. :D

Miłego weekendu! ( zwłaszcza tym, którzy pracują - Carica Milica, ściskam!)

Lunaa, Po prostu piękny hiacyntek ! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :)

Nie śpię od 12... nie wieczorem... rano... czyli od wczoraj, naliczyłem już 18h bezsnu (ostatni sen to było 12h na hydroksyzynie). I zapowiada się chyba na to że nie idę spać.

Trochę słabo się czuję ale idzie przeżyć. Może się położę ale na razie sobie klikam na komputerku.

Wpadłem na pomysł zrzeszenia znajomych nie w realny, ale w wirtualny HackerSpace. Po prostu byśmy robili większość rzeczy w mini-grupce przez internet, czasem albo wcale irl.

Na wynajęcie lokalu nie ma hajsu tak czy siak xd.

Miłego dzionka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, Kalebx3 Gorliwy dzięki :D Nie wiem ja długo kwitnie ale póki co jak przechodzę obok to delektuję się zapachem ;)

Wolne upragnione nadeszło ale dotychczas był odkurzjting, moping itp itd. Teraz czas na kawkę i wolny czas na sprawdzenie co tam w sieci :mrgreen: Wieczorem wyjście więc niedługo trzeba się zacząć szykować na bóstwo :mrgreen:

Miłego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, to z ilu kg mięsa zrobiłeś te karminadle? :mrgreen: z 3, z 5?

łącznie z 5kg.poszło 7 żymeł,13 jajec organicznych 3l mleka zagęszczonego 3kg cebuli 20 pęczków sznytloha 2 główki czosnku 2l oleju troche "Omy" i pieprzu białego

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łącznie z 5kg.poszło 7 żymeł,13 jajec organicznych 3l mleka zagęszczonego 3kg cebuli 20 pęczków sznytloha 2 główki czosnku 2l oleju troche "Omy" i pieprzu białego

To jakąś stołówkę prowadzisz? A co to jest sznytloh? (szczypior może?) :D

sznytloh to szczypior.robie zapasy i mroże.codziennie można rozmrażać i jeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Spamoludki Złociste!

Bałwany już ulepione? :smile: U mnie za sypki dzisiaj śnieg, ale jutro przymierzam się na poważnie. :105:

Bardzo słabo dziś spałam, a w zasadzie nie spałam. Więc dziś dzionek leniwy, choć w roztyrpaniu, ale staram się to przekształcić w dolce far niente zimowe.

A że przez weekend jestem sama, to wystarczy wbić się w fotel z widokiem na wirujące płatki śniegu, ze wszystkimi gadżetami typu kubas herbaty, lapek, książka, lampka wina itd.

Wszystko mam, teraz próba generalna akcji "Regeneracja".

Czy mając smuta w sercu można się odprężać? Warto spróbować.

Nie odśnieżyłam, jakoś tak szkoda mi było tego brodzenia w puchu. :smile:

Miłego wieczoru!

Lunaa, To życzę udanego wyjścia! poopowiadaj potem jak było. :smile:

mirunia, Oj to cieszę się, że dziś lepszy dzionek u Ciebie. Może już odpuściło. :great: Sobotnie spa dla uczczenia tego wydaje mi się przednim pomysłem. :smile:

Heledore, Widziałam Twoją fotę. Śliczności Ty nasze! :105:

Duża zamrażarka - mam złe skojarzenia, a propos tego co tam można przechowywać oprócz jedzenia... Za dużo kryminałów, oj za dużo. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Usiłowało zasypać, ale się nie dałam. ;)

Smuta chciałam uwięzić w bałwanie, ale to jutro... :smile:

Nie no młody jest, z resztą namieliłam się ozorem przez telefon. ;) . Smut jest od czego innego.

Dziękuję bardzo Kochana , zobaczymy, czy pośpię.

kia_ sportage, No i teraz mam problem, bo zrobiłaś mi smaka na goracą czekoladę, a to trzeba wylec z fotela. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mirunia, jak tam wieczorny relaks? Teraz ległam się z kocykiem i lapkiem...jeszcze słuchawki muszę znaleźć :D

kosmostrada, na spotkaniu było miło i spokojnie, pojadłam pyszności i pogawędziłam trochę :D Mam nadzieję, że nockę będziesz miała spokojną i wypoczniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi