Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Wróciłam właśnie z herbatkowania, zamówiłam sobie napar "Na spokojny wieczór". :smile: Umówiłam się, żeby zmobilizować się do ruszenia doopska. :P

Sąsiad ostatnio obklejał ozdobnie swój samochód. Patrzę ja dzisiaj przez okno i co ja widzę - wyklejone na dachu auta "Miło Cię widzieć" Fajne, nie? :105:

Dziś rzuciłam okiem na prognozę pogody i też miałam takie - "no ale jak to..." Wytrzymamy. W końcu wiosna już łypie zza rogu. ;)

Heledore, Kuruj się nam więc przyjemnie!

tosia_j, Czemu Cię przeraża ten mróz?

neon, U mnie trochę słoneczka było, ale pierdyknęło też zawieją śnieżną. Tak żeby nudno nie było. ;)

Od Miruni dostaniesz całe wiadro słońca dla ukąpania ciała, a ode mnie spaghetti z promyków dla duszy. Będziesz po tym jak młody bóg. :D

mirunia, Wyczekiwany obiadek z porami w roli głównej zrobiony? :smile:

a u mnie było cały dzień pochmurno, szaro-buro a właściwie tak niedaleko od siebie mieszkamy.

Bo jesteśmy jedną wielką rodziną i wszyscy jesteśmy blisko i w ogóle... :D Co za pozytywne przesłanie. :D

kia_ sportage, Stringi i kalesony... aż mnie przestraszył ten obraz. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Trzeci tydzień jestem zawalona pracą po całych dniach i szczerze mam dosyć...humor mi pada już z tego powodu. Jeszcze dwa dni i trochę odpoczynku będzie. Ciężko mi rano zwlec się z łóżka i śpię do oporu. Przyglądałam się mojemu hiacyntowi i będzie miał różowe kwiatki :D

Nie mogę się doczekać wiosny...uwielbiam gdy wszystko się zieleni i śpiewają ptaki. W maju czekam na bez.. :D Ech rozmarzyłam się trochę :mrgreen:

Miłego wieczoru...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znów nocka. Przynajmniej Mi Band zmierzył mi, że 1/3 snu to był głęboki sen. Więc niezależnie czy cierpię na bezsenność czy nie i tak trwa on godzinę, max półtora. Może już taki jestem.

Chyba zatrułem się żołądkowo. Jest ktoś w nocy? Posiedzę z godzinę lub dwie i idę spać.

Cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i od 2 jestem na nogach i wcale nie spałem. Jakoś to jest XD

Reghum, mistrzuniu chrome mi się zawiesza na smartfonie, wykasowalem pamiec z aplikacji, nic nie dalo. Nie mogę go nawet odinstalować i zainstalować ponownie. Co robić?

A skąd mam wiedzieć? Ludzie w takich sytuacjach radzą sobie na 2137 sposobów:

a) Wgrywają custom ROM typu LineageOS.

b) Instalują roota i wyjebują aplikacje.

c) Zmieniają przeglądarkę.

d) Kupują nowy telefon (najczęściej iPhone stając się fanboyami z 70 IQ albo Xiaomi i zaczynają nawet portować sami softy na dragach XD).

e) Cofają aktualizacje.

f) Rzucają telefonem o ścianę.

g) Szukają innych sposobów w Google, czasem robiąc naprawdę dziwne rzeczy jak wgrywanie ruskich kernelów z optymalizacjami dającymi wydajność o 1% większą i 5% większą baterię tracąc przy tym gwarancje, bo czemu nie.

Jakie rozwiązanie jest skuteczne? Jak potwierdza moje doświadczenie w programowaniu i sysadmince - tryhard wszystkimi metodami aż do skutku.

Jestem człowiekiem który ze starego sprzętu potrafił domaxować w nim wszystko, między innymi dlatego mam thinkpada z ~2010-2012 (dorównuje procesorem, może nie grafiką ale ja nie pracuję prawie wszystkim lapkom do 2k, a ja go kupiłem za 400zł). Szczególnie że ja gram w gry które chodzą na integrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziś na kuchni kroiłem wielki kawał schabu na sos.

Inna grupa malowała obrazy na drewno.Ja pytam opiekunki Aśki lat 36.Czy mogę cię nago namalować,Aśka się śmieję i mówi możesz.

Opiekunka Agatka 39 i stażystka Kasia 32.Mówią,że by się wybrały na plaże.Zapytałem czy mogę ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Wszystkim!

Hu hu ha, nasza zima zła... ;) A to dopiero przedsmak prognoz na weekend. Czekam na śnieg.

Śniło mi się dziś, że nie mogłam spać i siedziałam z ludźmi w knajpie. Budzik zadzwonił, gdy właśnie się martwiłam, jak dam radę w pracy. Wstałam z zapuchniętymi oczami i musiałam dziabnąć dwie kawy. :shock: Dobrze, że kaca nie miałam. :D Ale jednocześnie spać i przegadać całą noc, genialne, nie? :D

Jako, że nie znam w realu ludzi ze snu, to może był to ktoś z Was? 8) Coś tak myślę, że Heledore, na pewno... :smile:

Jutro piąąąąąąteeeek!!! :yeah: Sorry, mam dziś napady lekkiej ekstazy nerwowej. :lol:

Miłego wieczoru!

Wypadałoby się tylko znowu zakopać pod kołdrę i wylec, jak "to coś" - czyli ja, stanę się ponownie podobna do człowieka

Mirunia, jesteś Reptilianinem? :zonk: Wiesz, że akceptuję Cię w każdej postaci... :D

Piękne zakupy, jakoś też nie mogę powstrzymać od radości, gdy zanurzę palce w takie dobrości. :105:

kia_ sportage, On też musi być nago, żeby modelka się nie krępowała... :D

Reghum, neon, JERZY62, wiejskifilozof, Panowie :papa: , chyba dziś dzionek nienajgorszy? :smile:

Apek, Witaj na Spamowej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi