Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Purpurowy, :mrgreen:

Mirunia - Rajtki kazałaś nałożyć, to nałożyłam... ale mam spódniczkę... :smile:

neon, A jakiż to wysiłek?

wiejskifilozof, Mówiłam, że imbir do herbatki to jest to. I jeszcze ku zdrowotności!

U mnie też buro i paskudnie - brzydactwo naokoło, a zimnica, aż doopkę ściska. Jakoś człowiek lepiej znosi ten mróz, jak śnieżek i bajkowo naokoło.

Miłego dzionka!

Zamierzam,dziś pić herbację i miodek i imbirek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Burość, zgnilizna i mgła... ogólnie mroczno jak w thrillerze. :evil:

Dlatego wczoraj tak podle się czułam na tę zmianę pogody. Dzisiaj natomiast mam zapas energii aż nadto, bo mnie wkurzył ktoś w pracy. :time::pirate:

Ponieważ nie zrewanżowałam się złością, a jedynie wzrokiem "ubiłam" osóbkę - więc całą złość przelałam na energię i zrobiłam wielki porządek w pokoju. Pyrgały stare papiery, skoroszyty i świstki w szufladach, O! Chociaż tyle pożytku!

Niektórym to trzeba chyba obuchem tłumaczyć. :bezradny:

W domu mam też niezłe zajęcie... muszę rozebrać choinkę, najwyższy czas - tylko muszę uważać z tą energią, bo ozdóbki są jednak moje. :mhm:

A co u Was Kochani słychać, żyjecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim :!:

JERZY62, witam w gronie niezdrowych, współczuję, bo chorowanie nie jest fajne. A szczególnie beznadziejne jest leżenie w łóżku, gdy sił brak... ;)

Zażywasz coś? Ja mam przeziębienie, a nie wirusa, jak stwierdziła p. Doktor.

Jakoś długo mnie trzyma, czego Tobie JERZY62, nie życzę. Wracaj do zdrowia szybko :!:

Dzisiaj zmiana pogody, co również nie dodaje sił, wzmaga różne bólowe problemy. Ciągle coś, ale jakoś żyć trzeba. Jutro będę od rana z Wnuczkiem, w domu Syna. Cieszę się bardzo! Później mam zaproszenie na herbatkę do sąsiadki, która mieszka piętro niżej /kiedyś mieszkałam w tym budynku/, więc wracając wpadnę do niej :D Mam nadzieję, że nie złapię czegoś /wirusa, bakterii, itp/ po drodze ;)

Little Red Fox, my się znamy od lat /ja dawniej jasaw/, nie wiedziałam, że spodziewałaś się maleństwa. Ja, jako wielka miłośniczka dzieci, cieszę się z Tobą i gratuluję :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Little Red Fox, my się znamy od lat /ja dawniej jasaw/, nie wiedziałam, że spodziewałaś się maleństwa. Ja, jako wielka miłośniczka dzieci, cieszę się z Tobą i gratuluję :great:

no właśnie, wielu zmieniło chyba nick, albo poznikało, wielu nie kojarzę, a pamiętam że się fajną ekipą trzymaliśmy na offtopie ;)

ja też całkiem zrezygnowałam z leków na ok pół roku przed zaciążeniem, całą ciążę się znakomicie czułam, ale po porodzie mnie dopadła konkretna depresja - porządnie mi po tyłku dała, teraz jakoś się staram trzymać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi