Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Karolina66, one są bardzo ładne w swej prostocie. Balerinki w ogóle są fajne, ja też nosze buty na płaskim obcasie, ale mam brzydką stopę, dlatego ich unikam. Jeśli pasują Ci do całości kreacji - ja kupiłabym, zwłaszcza, że są zamszowe-kocham zamsz!

Sprawdziłam, to welur, ale bardzo ładny!

W zalando są bezpłatne zwroty, w razie czego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, Dla mnie też to jest traumatyczne przeżycie, ale muszę buty tego typu przymierzyć... Przez neta to kupowałam tylko skórzane trampki, kalosze i miękkie kapciowate baleriny.

Ładne wybrałaś te balerinki. Ale nie ukrywam, że bez porównania do tamtych, jeśli chodzi o elegancję.

Monster6, No jest koopa, wiem... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, ja też planuję, a nawet kupuję znacznie wcześniej. Już wiem, co mam kupić Wnuczkom pod choinkę, czekam na grudniowe pieniądze... /wiadomo, rencista musi dobrze wszystko przemyśleć, zaplanować, nie ma innego wyjścia/

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w informacji podanej przez Karolinę, jest napisane : Welur/Zamsz to skóry charakteryzujące się efektem dłuższych włosków meszku. Zamsz i welur to skóry o wyjątkowej elastyczności co w znacznym stopniu ułatwia dopasowanie się materiału do stopy. To tzw. "skóry oddychające". Ten rodzaj skór cechuje łatwość wchłaniania wilgoci a co za tym idzie jest wyjątkowo podatny na zabrudzenia i zniszczenia. Oczywiście można temu zapobiec, żeby użytkowanie takiego rodzaju obuwia było przyjemne dla stóp i dla oczu.

Widocznie jest welur obuwniczy i tkanina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na olanzapinie nie przytyłam. Za to na depakine tu i ówdzie przybyło.

A ja na Wedlu :lol:

Ale jak mi psychiatra powiedziała, że schudłam, to się na nią wydarłam :blabla:

Zaczął się sezon na spierzchnięte usta, wysmarowałam ryj dookoła kremem, źle wygląda (zombie w kremie), ale trochę mniej piecze.

I dalej nadrabiam zaległości serialowe, jedna z niewielu przyjemności dnia powszedniego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema spamoludki :)

Kurdę,prawie już wziąłem w końcu olanzapinę.. Ale zaraz sobie pomyślałem że jeśli będę to dłużej brał to będę 22letnim otyłym impotentem z rozwalonymi hormonami i prawdopodobnie urosną mi cycki to już sam nie wiem.

Oj tam,ja też mam cycki i nie narzekam :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi