Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie też pogoda przyjemna, spacerowa, aczkolwiek nigdzie się jeszcze dziś nie wybieram, fizyczność nie pozwala. Korzystając z tego że w chałupie siedzę, latam ze szmatą. W zasadzie dziś to tylko jako fizyczny mogę robić, bo mózg na stand-by-u, nawet nie mam koncepcji co na obiad. Tak naprawdę to najchętniej bym spała, ale mobilizuję się.

cyklopka, Mam też takie dziury pamięciowe nawet związane z moimi zainteresowaniami... Po prostu mózg odmawia zapisywania informacji. :roll: Jest to frustrujące, ale co poradzić. :bezradny:

Carica Milica, mirunia, Miłego spaceru Dziewczyny!

Ḍryāgan, Trzymaj się! Jakiś odkurzacz by się przydał, co by Ci wyssał te myśli z głowy. ;)

Purpurowy, Nie wkurzaj się, nic już nie poradzisz, no chyba że pójdziesz do śmietnika i przyniesiesz z powrotem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Nie wkurzaj się, nic już nie poradzisz, no chyba że pójdziesz do śmietnika i przyniesiesz z powrotem... ;)

Zacznijmy od tego że to nie miało prawa wylądować na śmietniku.

Z resztą nie zwykłem grzebać w śmietniku. Chociaż może już powinienem ćwiczyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Jak sobie będziesz tak powtarzał, to faktycznie kaplica... Proponuję - dam radę, byle do 15tej, dam radę, byle do 15tej... Taka moja mantra bywa. ;)

Przebieżka do domu po pracy na rozładowanie wkurwu?

Nihil, Musku jusz ni ma.... Jest jakaś breja z paprochami. Nadrabiam uroczym uśmiechem. ;)

Poszłam popatrzeć na moje dobrości na ogródku, min na pomidorki ( już pierwsze zbiory były). Mam jakąś nietypową jedną odmianę, typ zielony, który tylko łapie lekką czerwoność. Widziałam takie pomidory w sprzedaży, ale normalne duże, a nie rodzaj groniasty. Ciekawe jakie będą w smaku. O i takimi myślami zajmuje mózgowiszcze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Ḍryāgan, hej. Trzymaj się w tej robocie. Też mi się dzisiaj myśli tłoczą w głowie, jak muchy do gówna. Nic tylko włosy rwać z głowy.

Carica Milica, widzę, że lekki dołek minął i zwolnił miejsca lekkiej górce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, hmmm...nie wiem po co "xD" napisałam do mojego zdania o przesłaniu Ci buziaków. Niepotrzebne to tam jest.

Jak juz Carica nad tym emotikonem nie panuje, to wiedzcie, że będzie się działo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja od parapetu zamierzam zacząć, a Ty mi tu z balkonem wyskakujesz :P

kosmostrada no jakbym roślinki do jedzenia sobie sadził, to już bym z nimi nie mógł rozmawiać. Bo jak to sobie wyobrażasz? Najpierw będę im mówił, jakie są ładne, a potem na nie z nożem? :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi