Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim,

Dopiero piję śniadaniową kawę (sobota w końcu) i przeglądam wiadomości. Ciężko mi się spało w nocy. Ciągle się budziłam i jeszcze przyczołgały się jakieś pokręcone sny, taplające się w sosie krwistym. :hide:

Wczoraj dostałam w prezencie książkę "Poradnik pozytywnego myślenia". Film widziałam dwa razy - przed diagnozą, jako film "idziemy do kina na walentynki" i jeszcze sobie go włączyłam kilka miesięcy po tym, jak sie dowiedziałam, że mam chad. Zupełnie inne oglądanie. :mrgreen:

Mnie ten film znudził i zażenował, ot , komedia romantyczna, tylko bohaterowie są chorzy psychicznie, żeby było oryginalnej.

Moje wakacje w Normandii poszły się bujać :papa:

Siedzę sobie i wyszywam, bo przecież w weekend nic nie załatwię. Pytanie: czy mogą zrobić egzekucję komorniczą w mieszkaniu, w którym dłużnik nie mieszka, tylko se podał taki adres, bo kurwa, czemu nie? Od poniedziałku rano będę dzwonić po bankach i komornikach, i tak im napyskuję jak nigdy w życiu.

Dziś i jutro będę rysować portret, a potem zarywać do księcia na Facebooku, nie mam nic do stracenia :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka , Purpurowy , tosia_j , Ḍryāgan , Carica Milica , Kosmostrada , Nihil , witam Was wszystkich z Oblężonego Miasta (!) Radzimy sobie jakoś , sklepy internetowe rozwożą zakupy w nocy ... U mnie humor spadkowy , ciężko się zabrać za cokolwiek . Ciepło , za ciepło.Czekam na chłodek , który niebawem nadejdzie . Może i humor się poprawi (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, za samopoczucia poprawę kciuki trzymam :smile:

Muszę jakoś przełamać blokadę i zmotywować się do czegokolwiek. No chyba, że do odrętwienia, to już jestem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogóle to jakieś dziwne rzeczy się u mnie dzieją w okolicy...

Zajeżdżam do centrum miasta, a tam czerwonoarmiści jadą samochodem pancernym, potem zostali ostrzelani z moździerza przez wojsko polskie, stracili ten samochód, później chcięli go odzyskać, ale wojsko polskie ich pogoniło... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Moje doświadczenie w jazdach i nabyty ciupeńki jeszcze dystans pozwoliły mi dziś właściwie ocenić sytuację i wykorzystać telepawkę jako formę energii. W związku z tym działanie ( inaczej się nie da, bo jest gorzej jak się jest w bezczynności). Pojechaliśmy na Kaszuby! :great:

Trochę za późno się zebraliśmy na pełne spędzenie dzionka, ale i tak super. Mam nawet nazbierane osobiście kurki na sos. :yeah: I jagody, za mało na pierogi, ale koktail będzie!

Przede wszystkim - piękna przyroda i nareszcie trochę ciszy.

Dostałam @, więc pewnie jutro będę zdychać, ale inna jakość zdychania po takim popołudniu i wieczorze. ;)

Purpurowy, Ogromnie się cieszę, że jesteś zadowolony z wizyty! :great:

cyklopka, Też próbowałam z tymi szypułkami, ale się poddałam... ;)

acherontia-styx, Oj a co Cię tak siekło Kochana? :( Zrób te badania i życzę Ci powrotu do formy, dobrze że wzięłaś wolne.

WolfMan, Udanego wypadu!

Mało dziś pisaliście, mam nadzieję, że też jakoś Wam ten dzień minął i w miarę humorki dopisują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi