Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałam prognozę pogody - od soboty ma być bez deszczu, temperatura wzrastać, a w przyszłym tygodniu może być nawet 20 stopni na południu... :shock:

I z tym chyba optymistycznym akcentem ( bo może dostaniemy w kość tą zmianą pogody ;) ) też mówię wszystkim -spokojnej nocy!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja selerzę, czytam, odpisuję, a powinnam sobie wziąć lekarstwo i coś do picia.

Kiedyś była taka gra na konsolkę, się nazywała Patapon. Polegała na prowadzeniu plemienia istot wyglądających jak oczka z rączkami, nóżkami, pióropuszami i bronią przy pomocy rytmu bębnów. Jak się zepsuło rytm, to armia się potykała i przewracała i Patapony mówiły: "Spokojnie, raz jedna nóżka, raz druga".

Tak sobie powtarzam, jak mi ciężko idzie. Nóżka za nóżką.

(Jeszcze był taki motyw jak Patapony świętowały pokonanie cyklopa, to jeden się zreflektował i mówi -- ale przecież my też jesteśmy cyklopami).

Dobra, idę po lekarstwo :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam spotykałem się z określeniem "kox" najczenździej, a kafar to słówko nie wiedzieć czemu kojarzy mi się z ...z że tak sięwyrażę arbskoislamskim "klimatem" :bezradny:

No ja też częściej słyszę o "koksach".

Purpurowy tak wgle to nadal pijasz to i owo?

Od kilkunastu dni nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Wszystkim :********

Ja sie rozlozylam kaszlowo , nawet mi tableta z kodeina na kaszel nie pomogla :shock:

Zaraz jade do pani K a pozniej do pracy ale na szczescie tylko na 3 godziny bo odrabiam sobie l4 dzis i w poniedzialek.

mirunia Kochana :******** nie wiem moze dzis sie cos dowiem odnosnie tego co pani kierownik powiedzieli , a jak nie to pewnie dopiero w poniedzialek.Jak sie czujesz?????

acherontia-styx wiem ze moze to jeszcze troche czasu ale nikt mi na cv nie odpowiada a sle caly czas zeby nie zostac na lodzie jak sie tu nie uda :bezradny: i to mnie przeraza.

kosmostrada Slonce a Ty jak samopoczucie???? :*********

Tarta powiem ze wyszla pyszna , jeszcze mam na dzis kawalek ,wezme do pracy a pozniej mam zamiar zrobic kuraka z groszkiem zielonym .

U mnie wczoraj sie zrobilo 19 stopni , myslalam ze w tramwaju to sie przekrece taka duchosc byla. Dzis jest 7 i pada .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ale dzisiaj strasznie pochmurno i jesiennie, mżawka i deszcz na zmianę. Ledwo siedzę w pracy przy takiej śpiącej aurze, piję drugą kawę i nie wiem jak wytrzymam do 15. Chyba znajdę sobie jakieś ciekawe zajęcie, żeby czas szybko zleciał i żeby nie usnąć. :bezradny:

platek rozy, przy takiej pogodzie znowu mnie boli to co bolało, zaraz wezmę ketonal.

To masz też trochę dzień zajęty, chociaż na trochę do pracy, żeby nie siedzieć w domu. No ciekawa jestem tych rozmów Szefowej...

kosmostrada, pospałaś deczko dzisiaj? Jak się czujesz po nocy i wygrzaniu? Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Siedź Kochana w domu dzisiaj i nie wychylaj nosa w taką pogodę- kropelki do nosa i herbatka z malinami oraz jakieś czytadło... :papa:

jaktobylo, łomatko, co to jest?

najczenździej
:hide: chyba przedobrzyłeś nieco! Nawet przeczytać tego nie umiałam!

Dobrego piąteczku Wszystkim! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi