Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

zalezna, to że się wcześniej położę nie oznacza, że wcześniej wstanę. Czytam sobie w łóżku, ale chyba za szybko nie zasnę. Trochę mnie mdli :-|

Wracałam do domu, widziałam na przystanku chłopaka w kominiarce i trochę peniałam, i próbowałam się odsunąć na dystans, i nie paczeć. Siedziałam z tyłu autobusu, weszło 4 zadbanych, kulturalnie wyglądających studentów, a też się bałam na nich paczeć, czyli całkiem dobrze nie jest. Trochę lęk, czo ci ludzie dookoła...

I Tęsknię za kolegą z pracy. Zobaczę go za 2 tygodnie. Ale to nie to samo, co pójście nieoficjalnie na herbatę, prawda :( Nie jestem aż tak interesującą, żeby iść ze mną na herbatę albo tonik 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezna, to że się wcześniej położę nie oznacza, że wcześniej wstanę.

ja, jak codziennie kładę się i zasypiam o 22 to jest 100% pewności , że obudzę się koło 5/6 wyspana. zwłaszcza , jeśli jest to regularne.

ale święta mi znowu rozregulowały tryb senny i znów robię za "nocną sowę", którą zresztą jestem ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym ja się kiedy obudziła wyspana :hide:

No, przynajmniej nocne tropienie w internecie wydało owoce. Już wiem, jak pan W. ma na nazwisko i znalazłam kilka zdjęć z treningów. Ale dane dotyczące wieku, wzrostu i wagi były niekompletne. Na jednym mało wiarygodnym portalu stało 25 lat, ale on tyle nie ma, bo musiałby mieć obsuwę ze studiami, co się nie zgadza. I nie ma facebooka, ale to domena ludzi, którzy są w stałym kontakcie ze swoją pracą i najlepszymi kolegami, więc nie potrzebują uwagi i usilnych prób skoordynowania znajomych z różnych miast i fanklubów. Nie muszą też być informowani na bieżąco o terminach warsztatów pieśni pogrzebowych z Podlasia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi