Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Nie wiem co Ci doradzić... :bezradny: Jeśli ma Twój telefon to nie wiem, czy piłka nie jest po jego stronie... :zonk: Ale żaden ze mnie doradca, bo ja jestem taka królewna, co siedzi na wysokiej górze i łypie czy jej wybranek wszystkie smoki zaciukał po drodze i przecież chodzę na terapię... ;) To chyba chłopaki powinni się bardziej wypowiedzieć.

No nie wiem do końca jak z tą piłką, w końcu ja poprosiłam o telefon, widać miałam w tym interes.

Gdyby nie to, że: a) nie jestem pewna, czy sygnał z mojego numeru dotarł; b) to pi*** kino jest za niecałe dwa tygodnie, a ja na prawdę mam ten pi*** bilet więcej :mhm: to bym nie nalegała. Może nawet bym chciała szczerze wrzucić na luz, ale widzisz znowu okoliczności są takie, że jak nie zagadam i nie zapytam w przeciągu tygodnia, to będę mocno żałować.

A siedzenie i czekanie, że ktoś zrobi względem mnie to, co ja sobie wyobrażam, że powinien zrobić i wpłynę na to samym chceniem, albo zasłużeniem sobie przez zrobienie czegoś dobrego dla wszechświata, to mi zostało zdiagnozowane jako objawy psychotyczne :great:

Tak że no, lepiej chyba raz na miesiąc pozawracać dupę koledze, niż pogłębiać sobie chorobę. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, wiesz mysle ze to niestety nie psychogenne bo od nerwow zawroty mam inne a tu mam takie uczucie wirowania w jedna strone wszystkiego i tak juz mialam od kregoslupa trzy lata temu kiedy sie moj kregoslup zbuntowal.Takie wlasnie same mialamz awroty , rozmawialam z przyjaciolka ta fizykoterpautka co wyjechala do Niemiec to mi mowila ze mi sie musaly kregi rozjechac bo mam niestabilnosc kregow szyjnych i ze te zawroty takie charakterystyczne do tego schorzenia. Zalecila kolnierz nawet calymi dniami przez okolo 2- 3 dni zeby te kregi na swoje miejsce wrocily pomalu.Juz to przerabialam i niestety robilam od operacji to czego mi nie wolno czyli mycie glowy nad wanna a po tym mialam zawsze jazdy z kregami.

Staram sie relaksowac , P juz jest robi kolacje.

kosmostrada Kochana mialam tego wirusa kiedys , 2 noce nie spalam z bolu gardla , dostalam wtedy septolux w psikadle i gargarin do plukania.

Wez l4 a nie badz nadgorliwa , trzeba sie wyleczyc raz a dobrze!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no to chwyć telefon w dłoń i wyślij sms-a "Hej, co słychać? Widziałeś film X? Dostałam bilety, ale musiałabym zmienić plany, żeby się na to wybrać, myślisz, że warto?"

a) dowiesz się, czy sygnał dotarł i ma Twój telefon

b) po sposobie odpowiedzi będziesz mogła trochę wywnioskować

c) jak ładnie odpisze, to kolejny sms: "Słuchaj, to może wybierzesz się ze mną? Miałabym większą motywację."

-----

Kocham tryptany! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, przepis nie skomplikowany - wrzucam na woka lub inną patelnię - warzywa, które mam pod ręką, akurat miałam cukinię, paprykę, czerwoną cebulę, mieszam z ugotowanym makaronem. Dodałam jeszcze pieczarki, wcześniej podsmażone i łyżeczkę pasty, którą dostałam od mojej mamy - domowej roboty do sosów i zup :pirate:

Obsypałabym czymś zielonym (pietruszką lub szczypiorkiem) ale nie miałam, więc zamiast tego dosypałam czarnuszki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, tak zrobię, ale nawet prościej, bo to dawno wyczekiwana premiera, więc nie muszę kryć entuzjazmu, a zobowiązujące nie jest, bo i tak idę z całym fanklubem, szkoda zmarnować nadliczbowe miejsce 8) W ogóle nie randka. Randka to jakbym zaproponowała Muzeum Historii Farmacji w dzień powszedni :105:

acherontia-styx, no kardiolog to istotnie się nadaje do stwierdzania anoreksji :P A BMI to nie wszystko (można mieć zaburzenia odżywiania albo mega źle się odżywiać i mieć BMI w normie), ja chyba miałam 18 w liceum, teraz bardziej 19.

Wróciłam ze sklepów, ale w piekarni tak mną zabujało, że aż gorąco w piersiach poczułam. Doszłam jakoś do Lewiatana, szybciutko zrobiłam zakupy i noga za nogą do domu.

Dobry Lewiatan czy Zły Lewiatan? Bo u nas jest jeden, w którym się czuję dobrze i bezpiecznie, a dwa, w których się czuję źle i tam nic się nie da kupić :zonk:

Mam nadzieję, że reszta Spamowiczów się nie odzywa, bo jakoś fajnie spędza ten dzień...

7 godzin w szkole, 3 w kościele :brawo: Jeśli kogoś interesują szczegóły, to mogę opowiedzieć ;)

Purpurowy, no nie wiem , bylam dopiero dwa razy tam .... masakra jakas . I Zus stwirerdzil ze ja zdrowa jestem . Sie pytam z ktorej strony??? Gdzie nie patrzec to sie rozpadam.

ZUS cudotwórcy-uzdrowiciele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, witaj, ponieważ nie wiem dokładnie kiedy jest Twoje święto, dlatego teraz składam Ci życzenia - spełnienia wszystkich cudownych marzeń, powodzenia we wszystkich swoich planach, miłości /tego Ci chyba nie brakuje :lol: /, zdrowia i wszystkiego najnaj!!!

Słucham występu Edyty w TVN, Ona jest cudowna, kiedyś nie znosiłam Jej pretensjonalnego i infantylnego zachowania, ale Jej cudowny głos i wrażliwa dusza obroniły się...gwiazda po prostu!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham występu Edyty w TVN, Ona jest cudowna, kiedyś nie znosiłam Jej pretensjonalnego i infantylnego zachowania, ale Jej cudowny głos i wrażliwa dusza obroniły się...gwiazda po prostu!!!

Ja uważam, że ona była bardziej dojrzała kiedy debiutowała w wieku 20 lat ;) Mam jej pierwszą kasetę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Edyty, uważam że wygląda wyjątkowo paskudnie, zwłaszcza teraz, w tych programach z toną kremowych pudrów na paszczy, wygląda jak nieapetyczny pączek z adwokatem. Aczkolwiek fajnie wyglądała kiedyś, w jakimś magazynie, tym jednym z wielu, gdy ją jakiś zdolny grafik w programie opierdolił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim ;)

jaki ruch dziś na spamowej :105: wszystko przeczytałam i próbowałam odnieść się do każdego, ale mój zawirusowany komputer mi nie daje :roll:

napiszę tylko, że też nie trawię Edysi :roll:

tak właśnie siedzę i myślę... w przyszłym tygodniu mam fryzjera i chyba zrobię się "na ciemno" :mrgreen:

Ściągnij jakiś program typu anty-malware, taki co szybko zeskanuje i usunie brudy np. Malwarebytes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, tradycyjnie zapytałam koleżanki przed sprawdzianem jakie są proporcje do odwaru, ile gramów ma łyżeczka, a w czasie sprawdzianu jakie proporcje ma sól Erlenmeyera, a policzyć już umiałam. Albo napisać, co w czym rozpuścić. Lubię takie dziedziny, gdzie bardziej trzeba rozumieć, widzieć proces, a nie ryć na pamięć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja potrzebuję cudu, żeby przeżyć jutrzejszy dzień :(

Nic mi o tym nie mów, wczoraj cały dzień nie jadłem, wieczorem po spożyciu mirtazapiny, wzięło mnie straszne gastro, a jedyne co miałem pod ręką to.... cukier puder.... zjadłem z pół kilo, potem niewiele pamiętam, coś mi się przebije że łaziłem całą noc po chacie, chyba lunatykowałem(?) O dziwo rano nie miałem ekscesów żołądkowych ;?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi