Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A u mnie znów potwornie leje. :( Czekamy z psem, aż choć trochę przestanie, bo nie ma jak wyjść, kije z nieba.

Koło 11tej wpadnę do pracy, wieczorkiem najazd rodziny, to tyle co na dzisiaj mam zaplanowane. Przy tej aurze pozostają tylko zajęcia własne w domu. Pytanie wciąż aktualne - czy będzie jeszcze lato? :?

A Wam jak się dzień zapowiada?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej! ;)

U mnie z kolei jest ładna pogoda. W przyszłym tygodniu (przynajmniej na Śląsku) ma być znów ciepło :D

Wstałem po 9, poszedłem na targ, kupiłem trochę warzyw, zielonego dla zwierzątek. Do tego borówki i maliny na racuchy :yeah:

Jutro jadę na jarmark staroci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :******

Ja u Madzi ale juz z lekami , z zawrotami bo pozniej ide do pani od aktywizacji zawodowej i juz sie boje na jaka prace spoleczna mnie wcisnie. Zawsze pod gore mam. Szkoda ze tego pijaka co od nich bierze bony i jeszcze 550 zasilku nie wciskaja na zadne prace spoleczne.

Zaniose jeszcze klientce bransoletke ktora wczoraj wykonalam.

11140335_458987847605792_2979901387889872758_n.jpg?oh=a0bbc4477a934f822b71311429ea068d&oe=5652842A

kosmostrada, high, :********* u mnie dzis chlodno ale od poniedzialku wracac maja upaly , niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miłego piątku wszystkim :)

platek rozy, a jak zazwyczaj wyglądają takie prace społeczne? Co się najczęściej robi? Ładna fotka tych bransoletek :D

high, to zazdroszczę, uwielbiam jeździc na targi po warzywa :) to jedna z rzeczy które mnie uspokajają i którą mam na liście rzeczy które robić, kiedy mam lęki ;) Racuchy <3 U mnie będzie zupa z gruszki i pietruszki jak się wreszcie ogarnę i ją zrobię :)

kosmostrada, a szkoda Ci tego braku lata? Mnie to już cieszy, im szybciej jesień tym fajniej ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z kawką ;)

kosmostrada, u mnie od przyszłego tygodnia upały, pani doktor, z którą pracuje jedzie w weekend na 2 tyg nad morze i mówiła, że patrzyła na prognozę długoterminową i nad morzem też ma być ciepło i ładnie :smile:

Aurora88, żadnej jesieni :nono: niech lato trwa jak najdłużej, bo jesienią u mnie zawsze spadek formy i gorsze samopoczucie, a aktualnie jest zajebiaszczo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł ponownie!

Praca zaliczona, aczkolwiek w poniedziałek znów muszę wpaść.

Dziękuję Wam za optymizm pogodowy, też sprawdziłam prognozy i faktycznie od niedzieli ma być lepiej. :smile:

Aurora88, Oj nie, od późnej jesieni robi się buro, smętnie, mokro, zimno, niedobrze dla głowy. Nie znoszę upałów, ale ciepełko tak na t-shirt i dżinsy, popieszczenie fotonami to jest to co lubię najbardziej.

platek rozy, Lubię ceramiczne koraliki... :105: Mam do nich sentyment, bo to pierwsze z którymi zaczęłam się bawić w robienie biżu.

Ciekawe, co Ci tam wymyślą w ramach tych prac społecznych... :bezradny: To fakt, że sprawiedliwe to nie jest.

Zaraz idziemy się przejść korzystając z chwili przerwy w padaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszlam z Mops , malo tam nie zemdlalam takie mialam nerwy ... i jak tu isc do pracy gdziekolwiek??? z takimi herezjami? :why::bezradny:

Uznano mnie za zdrowa bo nie dostalam grupy i mam sie zapisac do UP oraz dostalam ---po zaznaczeniu z mojej strony ze nie bede zadnych cmentarzy sprzatala ani kosila traw---- 2 dni w tygoniu pracy biurowej w UM w wydziale architektury. Bedzie to mniej wicej od polowy wrzesnia bo musze jeszcze jakies profilowanie zrobic chociaz a cholere nie wiem o co chodzi. Myslalam ze tramwajem nie dojade tak czulam...AAA i jeszcze musze brac udzial w zajeciach z aktywizacji zawodowej , na drugim koncu miasta, dwa razy w tygodniu i za to wszytsko jest 300 zl . Nie wiem kiedy do Madzi bede chodzila bo juz mi dni tygodnia nie starczy a tam mam wiecej niz 300 zl no ale coz....

Jak sie ogarnac z moimi lękami zeby w ogole dac rade przebrnac ten okres asymilacji z ludzmi w nowym miejscu? No chyba na marysce bede jechala .... W tym urzedzie pracuje ponad 300 osob :hide::hide::hide:

A pijak z bloku obok za free ma wiecej kasy jak ja , jego nikt nie goni do pracy zadnej.

Chce wrocic na rynek zawodowy , chce ale to chyba ponad moje sily ... no i kasa taka malenka ze az mi zal.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi