Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja głupieję, czytam horoskopy celtyckie zamiast się uczyć.

A dopasowanie znaków zodiaku dwóch osób to jedna z najgłupszych głupot, obraza zarówno wiary jak i nauki.

A ja potrzebuję tylko potwierdzenia, że szczęście jest w zasięgu ręki, że ta moja narracja ma jakiś sens we wszechświecie. . .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczarowanaaa, Hej! Wiedziałam, że dasz radę! :great: Zapamiętaj tą chwilę i to uczucie i następnym razem jak Cię dopadnie lęk, przypomnij to sobie.

cyklopka, Nie głupiejesz, tylko wykonujesz bardzo ciężką pracę, szukasz odpowiedzi. Moja przyjaciółka ma taką metodę (nie przez nią wymyśloną), że co wieczór zapisuje sobie pytania dotyczące życia, problemów, które się ostatnio pojawiły. I czeka na odpowiedź. Czasami musi je przepisac wielokrotnie, zmienic sformułowanie. Ale zawsze odpowiedź jej się w głowie pojawia. Czasami po dłuższym czasie. Myślę, że uczy to formułowania celów, cierpliwości, rozumienia siebie.

Jutro idę sprawic sobie miły prezent, kupię sobie notesik, spersonalizuje go, zrobię na śliczny (mam potrzebę hobbystycznej kreatywności ostatnio) i mam zamiar robic to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mam do wyboru płakać lub wziąć się w garść i działać:) dzisiaj tyle zrobiłam że śmiało mogłabym sobie wręczyć złoty medal :) będę sobie przypominać jak mąż wróci :) teraz chciałabym pójść spać ale coś nie bardzo mi się chce:)

-- 08 mar 2015, 00:11 --

Ja w ogóle teraz mam potrzebę działania:) ten karnet na siłownię to super sprawa... Lepiej śpię mam więcej energii i robię coś dla siebie:) zaczynam żyć:) będę uczyć się samodzielności co odebrała mi nerwica :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

Wiosnaaaaa!!!! Ale dziś słoneczko, ciepełko, ptaszki cwierkają, krokusy się rozdziawiają. :105: No ogólnie doczekaliśmy! Coby już nie było, wiosna się ujawniła.

Byłam na długim spacerze z psem. Teraz zjem drugie śniadanie i idę kupic sobie notesik. Potem pewnie dokończę prace ogrodowe.

hania33, Hej Haniu! Dawno Wieśka nie było, może ktoś ma z nim kontakt na fb. Jak się czujesz, jest dziś lepiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki dzięki za życzenia!!!*******

Cudnie jest w sweterku na ogródku robic, ale już mnie ręka boli, więc basta, nie mogę jak Quasimodo do pracy jutro pójśc. ;) Teraz czas na herbatę. Nie wiem, czy to wiosna, czy magiczna chińska herbatka, ale energia mnie roznosi, rozkoszuje się tą chwilą, żeby ją miec w pamięci w gorszy dzień. :105:

Notesik monsz mi kupił na Dzień Kobiet, czerwony, pasuje mi do torebki. Ma zakładkę i gumeczkę i w ogóle... :yeah:

amelia83, mirunia, Hej Dziewczynki, dobrze, że u Was nie najgorzej. :great: Mam nadzieję, że będziemy miały teraz dużo tych lepszych dni.

Jakie macie plany na popołudnie?

-- 08 mar 2015, 16:24 --

Infinity, Kochana , co się dzieje? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani :*********

Wrocilam do domu , bylam na mega dlugim spacerze bo pogoda wiosenna----slonce piekne , i temp plus 15 tak ze wskoczylam w wiosenna kiecuszke i kurteczke , :105: Pozniej bylam z przyjazxielem na przepysznej czokoladzie --- czekolada deserowa z musem truskawkowym , galka lodow waniliowych i gesta bita smietana , najlepsza jaka w zyciu pilam a pilam ich sporo!

10313620_791431564267680_8769317156636757210_n.jpg?oh=639789e7174a186312bd4940a9dfa58f&oe=55780206&__gda__=1433810063_7fdc73de2b41bca11fde161b292d1746

Dziekuje za zyczenia !!!!!!! Bardzo to mile.

kosmostrada, mirunia, jak Wam mija po poludnie ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej Kochana!***** Ale się zaśliniłam!!! Teraz lekko uważam na słodycze i dziś tylko pozwoliłam sobie na ciasteczko po obiedzie. Zazdroszczę kawki! :why:

No to masz atrakcje przez ostatnie dwa dni. :great: Już nie mogę się doczekac, co sobie kupisz za zarobione pieniążki. Obiecałaś coś ładnego dla siebie. ;)

Ja właśnie wróciłam, kupiłam rano bombonierki dla nauczycielek na Dzień Kobiet, ale dziecko mi uświadomiło, że o jedną za mało i musiałam znów dygac do sklepu. :time: Teraz tylko nastawię ostatnią pralkę i zasłużone lenistwo. Książeczka , komputer i luzik.

Makabra, Hejka! Jak tam weekend?

-- 08 mar 2015, 18:36 --

JERZY1962, Witaj Jerzyku, czy wiosna też Cię trochę naenergetyzowała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi