Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wypiłam właśnie pyszną herbatkę, leżę oczywiście pod kocykiem, pies wtulony i zastanawiam się, coby tu porobic nie wymagającego specjalnie zużycia energii... Może coś obejrzec, a może poczytac, a może jednak wstac i pójśc zapalic, wywieszenie prania to jednak zbyt obciążające... Tak sama siebie słucham i aż mnie bierze nerw - jak można byc takim ciapciakiem. Co ta depresja z człowieka robi. :bezradny:

Tak sobie marzę o bandzie krasnoludków, która za mnie przedświątecznie dom wysprząta. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze kilka dni pracy i wolne 1,5 tygodnia :yeah:

odpoczniesz, należy ci się ;) a co ze szkołą, wymysliłas coś? ja nie będę rezygnowała, już troszkę bardziej czuje się na siłach i dam rade

-- 18 gru 2014, 21:22 --

kosmostrada, acherontia-styx, ja jak już to wole sprzatac u siebie jak już :P jutro bede myła okna u dziadków, nie chce mi się ale przynajmniej na cos się przydam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, mirunia, dziękuję dziewczyny! :D Sprzątam tylko dla higieny i estetyki, nie znoszę tego robic, więc myślę że jak się przez weekend uporam, to i humor mi się też poprawi .

amelia83, gratuluję że się nie poddajesz ze szkołą, tak trzymaj, ja myślę, że dasz radę. Głowa mnie też cmi, ale to przez tą kupiastą pogodę u nas.

Zalatana23, smacznej herbatki życzę, zaraz robię sobie kolejną do kąpieli. Też potem popstrykam w telewizorze.

Dobranoc kochani, idę wypłukac stresa w kąpieli i pod pierzynkę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek ;)

Infinity, te problemy z oddychaniem to na tle nerwowym czy jakieś przeziębienie czy coś innego?

A jak po zmianie Sedamu na Tranxene nie mogę dojść do siebie normalnie masakra, dzisiaj całą noc nie spałem i nie widzę żeby coś się polepszało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, to pewnie z nerwów kochana a masz ich nie mało, ja Cie podziwiam, ze tak dzielnie sobie radzisz ...

mnie brzuch mnie boli z nerwów :bezradny:JERZY1962, dzień dobry Panu :)

-- 19 gru 2014, 12:34 --

JERZY1962, ja dziś tez zasnąć nie mogłam ale udało mi się 5 godzin przespać a Ty na wieczor ten lek bierzesz czy rano?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi