Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zebrec, u mnie nieźle. Byłam na spacerze-uwielbiam mróz :!: Dzisiaj dzień leniwy, spokojny. Czytam, słucham radia /podobno już się odmienia :mhm: /, teraz wpadłam na spamową. Chyba jeszcze wyjdę później...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, wiatm Cię serdecznie! Przepraszam, nie spojrzałam do góry ;)

-- 27 gru 2014, 19:47 --

Messiah, zabawne te konkursy, ale czy potrzebne... :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, myślę, że potrzebne :P Trzeba się wzajemnie doceniać, taka samopomoc forumowa i budowanie poczucia wartości :D Też bardzo lubię mróz ... chyba jesteśmy na spamowej w mniejszości :bezradny:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, chyba tak, jesteśmy w mniejszości ;)

Myślałam raczej o tym, że może niektórym być przykro, z róznych powodów :mhm:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przerzut w lewej skroni sprawia mi bardzo nieznośny ból cały dzien.to dzisiaj nie pośpię

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poznać po stałym bólu w jednym punkcie przez wiele miesięcy.wcześniej podobne bóle były tylko w klatce piersiowej.jedyne polepszenie to zanik krwioplucia które miało miejsce na początku tych objawów przez 2 miesiące krew łyżkami.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kolezanka byla , posiedzialysmy , niebawem ide do mycia a ja k jutro zas bede w stanie tachykardii z powodu blednika to sobie w leb strzele!:>

nieboszczyk, masz raka? nie wiedzialam , przykro mi , znam ta chorobe do glebi ---moja mama chorowala

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to nienormalne po 30ce do kręteł.w dodatku poprzez zniszczenie mózgu.normalnie po bolszewicku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, bardzo mi smutno , a da sie go leczyc?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu Hey Kochana :********** Jad zis dogorywam ... esh :**** Ale robilam dzis relaksacje od Ciebie , takie jedne , troiche sie uspokoilam tak psychicznie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, to dobrze...może z czasem polubisz tę formę relaksu :mhm::?:

Dzisiaj chyba cisnienie wysokie, albo wyższe niż ostatnio, bo lęki i zawroty dokuczały wielu osobom...

Przed chwilą wróciłam ze spaceru, wpadłam na moment do Biedronki...przyjemny wieczór :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pozostaje tylko leczenie paliatywne chemioterapia i naświetlania które rzekomo mają złagodzić objawy.trepanacja czaszki ewentualna groziłaby tym że jak połozę sie to nie wstanę bo mi coś wytną w mózgu.znałem jednego z rakiem mózgu mimo takiej operacji w miesiącach już go nie ma.to były jakieś niecałe 2 miesiące lub miesiąc.inny żyjący też z rakiem mózgu miał na onkologii przez 6tyg chemię w kroplówkach.nieco lepiej sie czuje ale oczywiście też ma wyrok śmierci.jak są przerzuty lub odczuwalne objawy(bóle,krwawienia,łzawienia) to już żegnać sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja dzis tez wyszlam mimo tego samopoczucia . A teraz klece kolczykiw stylu boho :smile:

Aniu bardzo dobrze ze spacerek udany ! tak trzymac !

nieboszczyk, czyli jest nienajlepiej .. w sumie jak tak pomyslec kazdy z nas ma wyrok smierci , juz sie z nim urodzilismy niestety , najgorsze jednak chyba zyc ze swiadomoscia smierci , choroby ktora jest nieuleczalna . Sama mam ich kilka niestety , na szczescie poki co zadna smiertelna ale kazda upierdliwa jak cholera.

Bardzo mi przykro ze ta wstretna choroba Cie dotknela.Szczerze pisze mimo ze Cie malo znam . Nie pogodze sie nigdy z ludzka smiertelnoscia i kruchoscia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, nie wiem, gdzie masz najbliższe centrum onkologii, ale z doświadczenia własnego znam warszawski i wiem, że są tam wspaniali specjaliści, może więc warto spróbować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, nie rezygnuj, poszukuj, jesli tylko masz siłę...

Mogę podać Ci telefony do centrum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, owszem każdy imienia nieboszczyka nabędzie ale umiera sie po 80ce nie po 30ce.z drugiej strony to nie było życie,większośc życia w szpitalach i niema ze mną o czym gadać właśnie z tego powodu.mój organizm sie masturbuje amputacyjkami. tosia_j, kto mnie zaniesie do domu i moje rzeczy jak będe sparaliżowany po operacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi