Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi się, że też się dopytują czemu nie dostałam teraz pracy (jakbym to miała co najmniej zagwarantowane) i być może też się pytają o inne rzeczy, nie dowiem się, bo zaraz matka powie, że ją "podsłuchuję".

No ja tak ogólnie mogę powiedzieć, że branża szkoleniowa. Podnoszę ludziom kwalifikacje, no i czasem też korepetycje dla dzieci (zwykle takie z piątki na szóstkę). W wakacje nikt nie wykupił kursów, to siedzę jak to cielę i zbieram grzyby na fejsbuku :roll: Zaraz robię kawusię i będę lepić list motywacyjny do jakiejś bardziej wymiarowej pracy :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, cyklopka, acherontia-styx, :**************

Wrocilam wlasnie i zyje :shock:

Chociaz bylo bardzo ciezko , na rozmowie myslalam ze kipne takie mnie slabosci zlapaly z nerwow ze az mi rece , nogi i usta zdretwialy a w glowie karuzela. :evil: ale opowiedzialam mimo tego caly swoj przebieg kariery zawodowej, odegralam dwie scenki jakies ktore mi zadano na rozmowie i bylam komunikatywna nader bo uslyszalam od tej pani co rozmwoe przeprowadzala ze jestem bardzo komunikatywna i rzeczowa.

i wszytsko to mimo lękow i wrazenia ze spadne z krzesla za chwile :shock::shock::shock:

Jestem z siebie zadowolona, ten etap przeszlam , mam kolejny w piatek za tydzien.

Nie wiem czy sie wyloze na nim czy nie ale warto probowac!

W koncu to pierwsza rozmowa od czasu choroby.

Uffff teraz mnie tylko glowa boli i mi niedobrze z nerwow ale dalam rade i to mnie ucieszylo. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, nie jesteś w szpitalu, co robisz?

Jakimś cudem na razie udało mi się uniknąć szpitala, ale jestem pewny że na szpital przyjdzie jeszcze czas. Leżę sobie i odpoczywam od rodziców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ja miewalam dawniej mnostwo atakow paniki w ropzynychs ytuacjach , teraz jest lepiej . Ale na rozmowie bylo mi ogromnie slabo i leki miaolam bo to sytuacja stresujaca i dla zdrowego.

mirunia, tak mamw piatek za tydzien kolejny etap , nie wiem czy przejde go ale pojade sprobowac.

Kochana u mnie tez duszno , upal, nie ma czym oddychac. Dola ciezko poprawic :( mam nadzieje ze Ci minie :**********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, czytam was i serce mi się raduje na hasła "idę na rozmowę", "pojechałam", "ugotowałam" itp. Czyli z czasem da się jakoś funkcjonowac.

Byłam odebrac lek od zaprzyjaźnionej farmaceutki (kilka domów dalej , ale zawsze coś) i gadałam z nią o odstawianiu benzo i że się boję itd. I wiecie , co powiedziała "E tam, przy tej dawce najwyżej cię potelepie 3-4 dni i tyle" Jakbym dostała obuchem w głowę - co za cudne podejście! Tego się można nauczyc? Bo ja we krwi to nie mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi