Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, a ja kocham bielizne to mnie cieszy jak cos nowego kup[ie , no i ja mam taka dzielona na randkowa super z koronkami i fikusna i bardziej stonowana na co dzien czyli juz taka mniej fikusna :D ale tez z koronkami :mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja mam mało biustonoszy bo mało który w rozmiarze C mi sie podoba :( za to wiele w rozmiarze B mi sie podobaja

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, ja tez nie mam duzo niestety .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śpicie już czy się burzy boicie :D

Ja tam lubię słuchać deszczu w nocy, ale tu jakoś nie pada.

Chyba zaszaleję dzisiaj i pójdę wcześniej spać, bo mnie ziewa jak nigdy o tej porze. Może cud się stał i tryb mi normalnieje :o

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, siemanko :)

czekam sobie na wyjscie na parking, kurcze nie wiem czy nie wroce do takiego alkoholo imprezowego trybu zycia jak wiodlem kiedys. Ciagnie mnie do tego.

Kurcze kazdego dnia byla jakas knajpa, muza, piwo, panienki. A teraz żyje jak asceta. Juz od roku nie wypilem grama alkoholu. A ja bym sie chcial napic piwa jak dawniej.

-- 23 kwi 2014, 21:52 --

cyklopka, a jaki masz tryb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czarnobiała mery, eeeej to chyba dobrze :great:

wieslawpas, no już od dłuższego czasu (chyba końca studiów) było tak, że wieczorem wydawało mi się, że chcę/powinnam coś jeszcze robić, więc nie czułam się śpiąca, a bez względu na to o której poszłam spać (23, 1, 2, 5...) i tak czułam się wyspana dopiero koło 10-11, wcześniej tylko wybudzanie się do stanu półprzytomnego i przysypianie. A potem straszne wyrzuty sumienia, że praktycznie pół dnia stracone, bo nic nie mogę pożytecznego zrobić przed południem, kiedy właśnie człowiek jest bardziej świeży i efektywny... i tak w kółko.

Natomiast dzisiaj się czuję inaczej, więc może o coś chodzi... :o

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi