Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, no, i to o czym Ci pisałam też się nie zmniejsza :( chyba mi te leki nie pomagają, na pierwszy rzut mnie wyciągnęły z obłędu i pomogły w lęku a tak to nie jest lepiej, mam jeszcze nazwisko jednego lekarza faceta, który przyjmuje w poniedziałek, też podobno jest ok nie wiem może pójdę do niego zamiast do tej lekarki, bo do wtorku nie wytrzymam, nie mam lęku, mam depresję i jazdy w głowie a na to mi nic nie pomaga :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, nie wiem co Ci doradzić. Zrób co czuję że bedzie dla Ciebie najlepsze.

-- 12 kwi 2014, 12:05 --

platek rozy, :***** co u Ciebie?

kolejna dobra dusza na tym forum, sama Madziu źle się czujesz a o innych troszczysz :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, Kochanha u mnie tak bez zmian , odebralam dzis leki od jutra zaczynam brac , zobaczymy . Musze do lipca na nogi stanac bo mam prace .

Kochana nie wiem co Ci poradzic.... :(

-- 12 kwi 2014, 14:09 --

Anel92, poniedzialek czy wtorek juz niewielka roznica w sumie , sama nie wiem jak tamta sprawdzoan to moze do tej lekarki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, :****

platek rozy, oby były dla Ciebie dobre te leki :*

Nic dziewczyny, pójdę w poniedziałek do lekarza nie będę czekać zobaczę co powie, może zmieni mi leki albo coś wymyśli

-- 12 kwi 2014, 13:11 --

Lenka30, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, nie wiem ale lepiej myśli mi się,że pójdę w poniedziałek, chociaż pewnie wiedzieć będę na pewno w poniedziałek rano bo mogę się wystraszyć (nie lubię facetów lekarzy) oj nie wiem, marudzę, zobaczę jak będę się dalej czuła :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi