Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, Też prawda, może nie jest tak,że boję się samych pielęgniarek ale bardziej igieł, krwi itd nic nie poradzę,że bardzo to kojarzy się z zawodem pielęgniarki :) W psychiatryku miałam bardzo wyrozumiałą pielęgniarkę, jak przyszło do pobierania krwi i zastrzyków, w szpitalach ogólnie nie jest źle ale w przychodniach mam same złe doświadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, szkoda, że mój chłopak tak nie przestawił się jak ty... i mam urwanie głowy z jego zamiłowaniem do motorow wczoraj jechałam pierwszy raz bo kupil mi kask i szczerze wcale mi się nie podobało... a on ma w planach jakieś dalekie wycieczki motocyklowe... a ja srednio mam na to ochote bo to niebezpieczne. A samemu mu nie pozwole jezdzić i znowu będą kwasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, mój jeszcze zakurzał od razu 80 na godzine i jakieś slalomy sobie urządzał...i mnie straszył...a pozniej się poklocilismy.. bo powiedziałam że ma mnie podrapciac a on że nie.. nie bedzie bo jest zmeczony.. wnerwil mnie, ja dla niego cos zrobilam a on dla mnie juz zmeczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi