Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Psychicznie jest okey ale fizycznie troszkę do d... :( Rozpierdziela mi stawy, leżę pod kocem i faszeruje się witaminą C ale, ale.....nie ma aż takiej wielkiej tragedii bo troszkę dziś zrobiłam ;) Poza tym jestem przed okresem i zimno mnie trzęsie hormonalnie, na szczęście dzień wolny od pracy więc można bezpardonowo poleżeć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, obudzilem sie okolo 14. W nocy zażylem na spanie 3 tabletki tiscerunu i 2 stilnoxu. Obudzilem sie z takim zamuleniem. Ogolnie czuje taki niepokow, zamulenie i rozdraznienie. Mam isc do sklepu na zakupy co mnie martwi bo mysle ze bede mial tam objawy. Nie wiem czemu tak mam, ze w tygodniu jak zalatwiam sprawy to latam po miescie i jade do tego sklepu jak nic a w weekendy kiedy trzeba pojechac specjalnie to czuje takie obawy i najczesciej dostaje tam objawow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czuje takie zamulanie po tym nowym leki tiscierinie zamulenie z rozdraznieniem. ale nic to trzeba poczekac az zajdzie słoncie bo taka ladna pogoda mnie za bardzo irytuje, a wieczorkiem podjade na parking pogadac z Grzegorszem. A ty Marcin2013, co teraz porabiasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi