Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy ale zapuściliście się w pisaniu...czy chcecie aby spamowa została zapomniana? Od dziś nie ma to tamto tylko piszemy co tam porabiacie i nie tylko ;)Jejciu co ja widzę...nawet kąciki puste, loże zakurzone. Nie może tak być przecież ;)

@Duża Mi oooo tytuł zgarnęłaś...gratulacje moja droga 🙂  A co do Twojego pytania to już wróciłam właśnie z taterek. Było cudownie i wypoczęłam psychicznie. Mieliśmy kwaterę tuż pod stokiem, odwiedziliśmy też Kościeliską dolnię i białego potoku, pochodziliśmy po Krupówkach tradycyjnie...piłam grzane wino i objadałam się oscypkami. Niestety nieuchronnie nadszedł koniec i zaczynam od poniedziałku orkę w pracy :why:

Życzę Wam miłego dnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi

Loża się zakurzyła, bo dzielnie walczę o tytuł lekarza. Jeszcze trochę, ale już wracam tutaj ;)

@Lunaa, dziękuję ;) ooo, ale super! :D cieszę się, że świetnie spędziłaś czas i wypoczęłaś :D

Wiosna idzie, moi drodzy! :D słońce grzeje, ptaki śpiewają :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Duża Mi
29 minut temu, Reghum napisał:

To morsy potrafią gadać?

Myślę, że wydają bliżej nieartykułowane dźwięki, które dla zwykłego zjadacza chleba są równie zrozumiałe, co zamieszczony wyżej zapis.

Dzień dobry wszystkim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No siema, jak tam dzisiejsza kawa?

Edycja: Czy ja wiem czy nie zrozumiały - alfabet Morse - język morsów :D Trzeba załapać anologię po jednym wybrzmieniu wyrazu ;)

Edytowane przez Reghum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi