Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał:

Teraz aktualnie od dziołchy. Trochę sobie podładowuję telefon przy okazji. Z samochodu też niby mogę podładować, ale to niezbyt często bo akumulator padnie.

Przyczepa fajna sprawa, też miałem przyjemność trochę pomieszkać :) Jak będziesz miał opcje to inwestycja w agregat prądotwórczy jeśli masz podpięcie i instalacje w środku i żyć nie umierać :)

3 godziny temu, Abigail_1Sm25 napisał:

@DarkMaster, a wysłuchałeś muzyki czy tylko słowa? Bo podzielę się tą ekstazą z całym światem! 

Nie mój klimat muzyczny :)

2 godziny temu, tosia_j napisał:

kurcze, to chyba dobrze 🙂

Wiadomo !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, DarkMaster napisał:

To nie wróży dobrze dla Twojego organizmu :D

Aczkolwiek u mnie nie lepiej. Miałem iść biegać, a jem :D

Wróży, moje uderzenia są płynniejsze z rozluźnionymi mięśniami ;) Dwa tygodnie nie grałem, cel na dziś to wbić wszystkie z rzędu chociaż raz na rozgrzewce, później będzie można złapać kogoś z sali do pogrania. Gra z ludźmi dodaje grze nieprzewidywalności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, SarkastyczneSerce napisał:

Wróży, moje uderzenia są płynniejsze z rozluźnionymi mięśniami ;) Dwa tygodnie nie grałem, cel na dziś to wbić wszystkie z rzędu chociaż raz na rozgrzewce, później będzie można złapać kogoś z sali do pogrania. Gra z ludźmi dodaje grze nieprzewidywalności.

Energetyki to totalny syf :)

O jakim sporcie mówimy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, DarkMaster napisał:

Przyczepa fajna sprawa, też miałem przyjemność trochę pomieszkać 🙂 Jak będziesz miał opcje to inwestycja w agregat prądotwórczy jeśli masz podpięcie i instalacje w środku i żyć nie umierać 🙂

A myślałem o agregacie, ale duży, ciężki, gdzież ja to pomieszczę jak nie będę akurat używał, jak ja to podniosę sam itp... aż postanowiłem sprawdzić na allegro i właśnie się dowiedziałem że takie malutkie, 15kg też robią.:classic_biggrin:

Ale najpierw piecyk gazowy. Taki specjalny do przyczep kempingowych, z odprowadzeniem spalin przez komin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Purpurowy napisał:

A myślałem o agregacie, ale duży, ciężki, gdzież ja to pomieszczę jak nie będę akurat używał, jak ja to podniosę sam itp... aż postanowiłem sprawdzić na allegro i właśnie się dowiedziałem że takie malutkie, 15kg też robią.:classic_biggrin:

Ale najpierw piecyk gazowy. Taki specjalny do przyczep kempingowych, z odprowadzeniem spalin przez komin.

No właśnie tak czytam i aż mi oczy wyszły, bo pewnie myślałeś o tych przemysłowych. A są małe, lekkie, ciche i zasilają wszystko co w przyczepie :) No ogrzewanie ważna rzecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Purpurowy napisał:

Zestaw akumulatorów + złączka na 230V?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, tosia_j napisał:

przepraszam serdecznie, ale na zawolanie - hasło! podswiadomosc szybciutko mi wrzuca - w piecu zgasło :D

U mnie w domu na to zawołanie odpowiadało się mniej elegancko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi