Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, SarkastyczneSerce napisał:

7,5 stopnia, dziś będzie bez ;)

jaki bez?, bez zamrożonych łez, bo zbyt ciepło jest a zamrożone łzy na twarzy pięknej niewiasty wyglądają jak diamenty, lśniące w słońcu. Więc faktycznie będzie BEZ. Lub też milion innych interpretacji BEZu…;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@DarkMaster, podoba mi się Twój nick - kojarzy mi się z piosenką mojego życia, kiedy jej słucham, prawie dostaję ekstazy - Dream Theater, In the Presence of Enemies part 2. Tam właśnie jest Dark Master 🙂 piękny, skomplikowany i różnorodny wewnętrznie metal. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Abigail_1Sm25 napisał:

@DarkMaster, podoba mi się Twój nick - kojarzy mi się z piosenką mojego życia, kiedy jej słucham, prawie dostaję ekstazy - Dream Theater, In the Presence of Enemies part 2. Tam właśnie jest Dark Master 🙂 piękny, skomplikowany i różnorodny wewnętrznie metal. 

O ! Dziękuję Ci bardzo, nikt mi nic takiego jeszcze nie mówił :D Czuję się częścią Twojej ekstazy :D:D

Opis w pełni się zgadza, oprócz tego metala :classic_biggrin:

6 godzin temu, JERZY62 napisał:

@DarkMaster ja też pamiętam Twój nick.

A ja Twój ! Witaj ! :)

46 minut temu, tosia_j napisał:

teraz rozmyslam czy kazdemu mowie to samo....moze ktos wrocil pod innym nickiem i zaczelam inna historie zycia opowiadac ;)

A i pewnie takie przypadki się zdarzają. Kurcze, mam jakiś sentyment do Ciebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, JERZY62 napisał:

@Purpurowy a co to jest shitbox?

Shitbox to jest taki box (czyli skrzynka) w której jest shit, czyli... yyym. W skrócie powiem że pomieszkuję trochę w przyczepie kempingowej i mam tam przenośną toaletę i tam jest taka skrzynka na nieczystości i boję się żeby nie zamarzła i nie pękła.:classic_rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, JERZY62 napisał:

@DarkMaster to nie masz gdzie mieszkać tylko w przyczepie kempingowej?

On ma, ja nie mam.:classic_laugh: Tak sobie pomyślałem żeby zmienić okolicę. Luksusów nie potrzebuję, a wynajęcie czegokolwiek to comiesięczne wydatki, a przyczepę raz kupiłem i moja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi