Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, mirunia napisał:

A tak mi się nie kce, oj nie...

Współczuję...ja dziś jeszcze zaliczam dzień wolnego.

W nocy budziłam się bo dzieszcz mocno lał i uderzał o dach. Dziś nieprzyjemnie i mokro...do tego ponuro i zimno. Mam nadzieję, że nasze humory wytrzymają tą jesień i brak słońca.

Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło...zakładajcie ciepłe skarpety :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Słoneczko łypie czasami, nie leje, ino halny duje i to wcale nie w górach...

Noc była spana w kratkę, tak wiało za oknem i bębniło w szyby, że musiałam sprawdzać, czy mam kołdrę na sobie :D;) (bez podtekstów!) ;) 

Wczesnym rankiem, po ciemaku zaliczyłam kawkę i budziłam się do życia... a życie za oknem istny zimny wychów,  ale dałam radę dowlec się do pracy.

@Lunaa, @takie_tam a co Wy już takie skarpeciochy chcecie? A jakie będą w zimie? :shock:;)

@tosia_j rozwaliłaś mnie swym porannym dowcipem... :lol: no tak, zawsze jest jakieś wyjście.

Pozdrawiam Was ciepło!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lunaa :mrgreen: poprawiłaś mi humor! Taka jest prawda... a facetowi współczuję tego lodu na brzuchu :lol:

Wypogadza się nieco, widzę błękit nieba, ale jest ziąb i mało łba nie urwie. Jak dobrze być w domku przy talerzu gorącej zupy!

A Ty jak tam, nastrajasz się chyba pozytywnie na jutrzejszy arbeit? Dosyć laby, żeby nie wypaść z wprawy. Niech się toczy to życie. ;)

@takie_tam taki żarcik miał być, ale :mhm:.............

@szary wilk witaj, dawnoś zaglądał :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość szary wilk
12 minut temu, mirunia napisał:

Taka jest prawda... a facetowi współczuję tego lodu na brzuchu :lol:

To mnie też trzeba współczuć, bo taką przyjemność też czasem czuję ale na plecach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia właśnie kocykuję i się nastrajam na jutrzejszy dzien:hide: Marnie mi idzie ale wszystko co dobre szybko się kończy. Odpoczywałam przez  trzy dni...naładowałam akumulatory i jutro wracam pełną parą do pracy. Cieszę się, że mogłam Ci sprawić odrobinę radości ;)

@szary wilk moje nogi zawsze lodowate ale to wie tylko mój mąż :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam z pracy...nudze sie bo ludzie nie chodza zbytnio. Zapewne dlatego, ze siedza w cieplych domach i ani mysla wychodzic na zimnice...brrr. Dobrze, ze choc humor dopisuje i niestraszna mi poki co jesien. Oby tak dalej 🙂

Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi