Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

@weltschmerz nie działa wiele opcji, wszystkich pokazuje jako zalogowanych anonimowo, oprócz nas samych,  tak to wygląda:

KTO JEST ONLINE?   1 UŻYTKOWNIK, 10 ANONIMOWYCH, 202 GOŚCI (ZOBACZ PEŁNĄ LISTĘ)

Nie działają też inne opcje profilowe, czas ostatniej wizyty, kto ostatnio odwiedzał profil i kilka innych.

Nie wiem gdzie się podziała Bogini nerwicy i czy ktoś nad tym panuje, coś mi się wydaje, że odnalazła Boga i sprawy forum stały się dla Niej drugorzędne :classic_wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam motywacji do pisania. Miałam nadzieję, że pod moją nieobecność coś się zmieni ale niestety nic się nie zmieniło.

U mnie wszystko dobrze...jakby kogoś interesowało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, mirunia napisał:

Widzisz @Lunaa, zajrzałam przy końcu niedzieli. Co tam dobrego u Ciebie, radzisz sobie jakoś? Nastrój przychylny do życia?

Witaj mirunia...miło, że zajrzałaś. 🙂 Niestety urlop skończył mi się kilka dni temu i podobnie jak ty jutro do pracki idę. Urlop spędziłam nad morzem...była cudowna pogoda a i woda nawet ciepła. Wylegiwałam się na plaży delektując pięknymi widokami i rozmyślając. Odpoczęłam ale ciężko mi "zaskoczyć" znów w pracy....cierpie chyba na jakiś syndrom pourlopowy ;)  Samopoczucie nawet dobre tylko jak to bywa problemy mnie nie omijają ale sielankowo przecież nie może być 😕 Mam nadzieję, że u Ciebie sampoczucie dobre?

@tosia_j   ekipa trochę się wykruszyła na forum.

Miłych snów 🙂

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi