Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

... zobacz co mu po głowie chodzi :D
oto co mi po głowie chodzi : http://ulica-sezamkowa.maskotkowo.pl/postaci/wielki-ptak/

zzzzz, ale właśnie jest sezon na ptaki ... :lol:;) wczoraj był na króliki a jutro będzie na kaczki.
-macie na tym forum wyjątkowy talent do sprowadzania ludzi/ptaków na ziemię :roll:

kia_ sportage -fajnie że sie uśmiechnęłaś :smile:

Te czary to jednak niebezpieczne cholerstwo -chyba sie odbiło bo teraz siedzę tu i brechtam sie razem z Wami :mrgreen:

A teraz zagwozdka dla wszystkich forumowiczów :

kia_ sportage nie ma z kim iść na wesele,

a

Chcę tańczyć, pragnę tańczyć, mam w dupie wszystko, po prostu chcę tańczyć...
co byście im doradzili ? :pirate:

Najlepsze AC/DC
wiecie że ja nigdy tego zespołu nie wymawiałem AC/DC tylko ACpiorunDC :mrgreen:

Dobraaaaanoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Widzę niezłe szaleństwo się tutaj odbywało wczoraj.

JERZY62, specjalnie dla Ciebie przetłumaczę, bo jestem nadgorliwym kujonem "zastanawiam się, czy jak wypiję kawę, to będę w stanie zasnąć między 22 a 23" :D

wiejskifilozof, ooo fajna sprawa z ogrodem! A jakie warzywka się tam pojawią?

magic wolf, dziękuję za miłe słowa :D Jak wyrazić siebie, może przez tatuaż? Ja mam od niedawna, uwielbiam. A wyglądem to się wyróżniałam od zawsze, czerwone włosy, piercing, teraz już jest normalnie, ale chciałabym więcej tatuaży. Teraz artyści tatuatorzy są tak utalentowani... ^^

A teraz zagwozdka dla wszystkich forumowiczów

Dobry plan :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak piszecie o kawie to mnie od razu bierze ochota :D A tu drugi dzień na paracetamolu i herbacie.

magic wolf, Kosmostrada jest bezkonkurencyjna, och, jakby było cudownie gdyby tu wróciła. No i taka cecha Kosmostrady, że była tu zawsze, poza tym momentem teraz. Ja to pojawiam się i znikam i potrafię na forum parę dni nie wejść. Mam nadzieję że wróci, a nie że poszła raz i na dobre :(

A czerwone włosy miałam kiedyś, teraz są po prostu brązowe. I kolczyki też powyjmowałam, a miałam dużo w uszach, we brwi... Co do szoku chwilowego, to może poszukaj czegoś odpowiedniego na aliexpress? :pirate: Ja w tym roku odkryłam peruki i wkręcałam znajomych pokazując im fotkę siebie w krótkich włosach! Teraz czekam na perukę z długimi rudymi włosami ^^ Jedyna wada, że paczka idzie ze dwa miesiące, ale różne pierdoły kosztują po parę dolarów i można fajne rzeczy dorwać.

neon, jako osoba która często przypadkiem wali głową w różne rzeczy gwarantuję, że w niczym to nie pomaga :bezradny:

kia_ sportage, duże problemy? Mam nadzieję że dadzą się rozwiązać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jak stary jest węgiel? :v

kia_ sportage, ja myślę że potrzeba Ci odpoczynku i relaksu, pomyśl o sobie, co by mogło sprawić, żebyś poczuła się trochę lżej?

magic wolf, mi tam się wiele różnych tatuazy podoba, ale lepiej ciało zdobić czymś pozytywnym a nie przepełnionym nienawiścią. Tak myślę... dlatego ja chcę mieć zwierzątka :D Różowy motylek tańczący na tęczy? Super pomysł, chociaż motyle są oklepane, wolałabym ćmę. Na gałązce ^^ Zaraz Wam mogę pokazać swoją jaszczurkę, jak ogarnę dodawanie zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi