Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ema.

Udało mi się odkręcić śrubkę w telefonie, chciałem naprawić przycisk i się okazało że nie mam odsysacza do ekranu ._.

Miałem zamówić housing kolejny z ebaya i się bawić hobbystycznie w naprawę iP'ka, ale chyba zamówię Mi6 i tyle.

Nadal czuję się trochę słabo, wizyta przesunięta na 19... NFZ XD

Miłego dzionka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Może nie poczuję się lepiej, ale interesuję się psychologią i samo zdobywanie wiedzy na jej temat poprawia mój nastrój. Oczywiście nie zawsze, ale mimo wszystko - lubię to :)

Jestem mimo to ciekawą osobą i lubię polegać na własnym niepowtarzalnym myśleniu i często to ja przejmuję "pałeczkę" u lekarza. Jestem niczym lalkarz, który pociąga za sznurki.

Jak ja sam siebie do czegoś nie przekonam to nikt tego nie zrobi :)

To jak, polecacie jakieś fajne tomiki do kolekcji? :)

W poniedziałek dzwonię do psychiatry na NFZ i umawiam się na wizytę by w końcu dostać się na terapię i mieć jakieś papiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Spałem 15h. Miałem sny przeczyszczające. Śniły mi się koszmary, że gdybym miał nagrywarkę w głowie to zrobiłbym z nich taki film, że te wszystkie ringi i inne syfy to się chowają.

Miałem też inny sen, romantyczny.

Dały mi te sny wiele do myślenia. Oczyściły moją duszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Heledore, Droga moja wiesz, że tulę z całego serca. Może wizyta coś pomoże, ale przede wszystkim bardzo trzymam kciuki, zebyś szybko na terapię trafiła. Z własnego doświadczenia wiem, że jak przychodzi ten zły moment, to bardzo się to przydaje.

Może jak już wiosna zawita, tak z całą pompą, to poczujesz się też lepiej. Nie daj się Kochana!

U mnie słoneczko dopiero na wieczór zawitało, ale całkiem przyjemny dzionek z atrakcjami.

Troszku fizycznie niedomagam, bo przypadłość kobieca, więc już teraz zapiżamowałam się i sobie tak po cichutku pocierpię. ;)

Myślę, oczywiście na rozluźnienie brzucha, zażyć weekendową lampkę wina. :105:

mirunia, To znaczy wiosna już u Ciebie? Wyciągasz kiecki? :smile: Ja jeszcze w czapce snułam się po mieście.

JERZY62, Slide, Też niektóre sny dają mi dużo do myślenia, a wiele z nich przynosi mi ulgę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi