Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acamar, zlokalizowałam fajny ośrodek między Darłowem a Jarosławcem :D

mirunia, dzięki za polecenie ale w Kołobrzegu lata temu byłam. Strasznie nie lubię wybierać noclegu na wczasy...ogrom ofert mnie przeraża :hide: Tym razem jedna obyło się bez większych problemów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Wczorajszy wieczór udany - girls power! :smile:

Dla potestowania noszalności ( czy nie wysusza) zostałam pomalowana na jednej połowie ust jedną szminką, na drugiej drugą. No i sobie testuję. Gadamy, robimy pazury i różne takie. Zapomniałam co na tych ustach mam. Wreszcie zbieram się, żegnam, zapada milczenie, dziewczyny gapią się na mnie - "jesteś pewna , że tak chcesz iść przez pół miasta? " :mrgreen: Po chwili zastanowienia, stwierdziłam, że niekoniecznie muszę być tego wieczora trendsetterką. :D

Dziś w ruchu, piękne przedpołudnie, więc tuptanie, potem ogarnięcie chałupki. No i Miszcz Garów - reaktywacja , na obiad soczyste filety z kuraka podane z wytrawną "babką" z warzyw, soczewicy i kuskusu. :smile:

Lapka trochę ocuciłam, mam nadzieję, że da radę przez weekend.

Tyle z grubsza u mnie. :smile: Miłego weekendu!

kia_ sportage, Żeby jednak minął ten dzień jak najspokojniej. Trzymaj się!

Lunaa, Gdybyś jeszcze się zastanawiała to koleżanka ma ośrodek w Dębkach, mogę Ci dać namiary. Choć dla mnie za dużo ludzi tam się kotłuje... A z mniej obleganych miejsc ( ale jednak z infrakstrukturą i świetną knajpą) polecam Sasino.

Super że plany wyjazdowe robisz!

mirunia, Kochana polazłam nad morze, żeby zdać Ci relację. :smile: Owszem, podmarzło trochę, parę kroków do Szwecji można zrobić. ;)

Sniegowce były konieczne, ale było cudnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No NIE! Mam takie wahania nastroju, że ciężko ze mną wytrzymać. Teraz czuję się cudownie. A później po godzinie łapię mega doła :why:

Albo mam tak: Odpalam sobie gierkę i przez 15 minut cieszę się jak dziecko i skaczę z radości, a za chwilę chce mi się płakać i łapię mega doła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kiedyś bym wyszła do pracy z umalowanym jednym okiem..coś mnie rozproszyło podczas malowania i zupełnie wyleciało mi z głowy aby dokończyć..na szczęście lustro przy wyjściu mi o tym przypomniało :mrgreen:

Dzięki za oferty ale już zaklepałam miejscówkę i posłałam przelew. Mieszkasz nad morzem...no to wczasy masz cały rok ;)

Siedzę drugi dzień sama w domu..już mi ta samotność bokiem wychodzi :? Jutro pojadę do empiku po zamówioną książkę więc wieczory spędzę przy lekturze. Popijam herbatkę miętową aby się rozgrzać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, rany, czuję się taka pomocna... :D

Lunaa, Powinnyśmy tak zrobione razem wyskoczyć na miasto... :105::D

Cieszę się, że plan urlopowy już jest w takiej fazie. :great: Masz teraz na co czekać. :smile:

Samiuśka jesteś, mówisz? Wersja zimowa - "książka- herbatka- kocyk" wydaje się sympatycznym rozwiązaniem. No i forum przecież. :smile:

Jaką książkę zamówiłaś?

Fajny avek!

Goście lada chwila, a mnie na śpik bierze... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zamówiłam za radą pewnego użytkownika forum "Siedem nawyków skutecznego działania" są to inspirujące lekcje doskonalenia wewnętrznego i twórczych relacji z innymi. Jak przeczytam to coś skrobnę na jej temat.

mirunia, w sumie trochę jestem niepoprawną romantyczką ale twardo stąpającą po ziemi ;)

Wybrałam odludne miejsce toż to właściwie wieś nadmorska :D Nie masz litości z tymi zdjęciami :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj znowu ten sam miks i koniec. Obiecuję zaprzestania spamowania.

Zrobię tylko eksperyment, zobaczę jak 15mg Mirtazapiny zadziała i czy mnie nie uśpi. Po litrze Yerby i 6mg klona jestem tak bardzo pobudzony, że ojciec mnie pytał czy czegoś nie wciągałem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W rękaw śpika

Zadusiłam poduszką. ;)

mirunia, Dam znać, jak już saniami będzie można śmignąć do Szwecji. ;)

Lunaa, Wiele różnych inspiracji mamy tu na forum... :smile: Czekam więc na recenzję. :105:

Siostra wróciła właśnie z Torunia i mówi, że tam śniegu w ogóle nie ma. :shock: To jest dopiero masakra - mrozisko i żadnych bonusów.

A u mnie za oknem znów płaciory białe wirują. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba natrafiłem na Janusza który nawet po polsku poprawnie nie potrafi pisać i chce wcisnąć kit żeby kupić coś taniej. Jeżeli zaproponuję cenę niższą od 600zł, to już wolę poczekać aż ktoś z "moich" ludzi będzie chciał kupić i sprzedam go też za 400-500zł, będę miał pewność że nie kupi tego jakiś debil, plus dodatkowo nie będę musiał wychodzić zbytnio z domu bo mam paczkomat 5 minut od domu.

xddd

Tak poza tym koleżanki siostry mi hałasowały dlatego nie mogę spać, ale przespałem się jakieś 5h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :D

Sobotni poranek pod znakiem porządków się szykuje ale może później wybędę na jakieś większe zakupy...pomyślałam na zakupem dużej szafy co by więcej szpargałów mieć gdzie wpychać :mrgreen: Wakacje zaklepane więc trzeba popracować na wyglądem, większa mobilizacja mi się włączyła i mam kilka miesięcy na zrzucenie zbędnych kilogramów co nabrałam przed zimą :hide: Pokusy będą bo traktuję jedzenie jako przyjemność i polepszacz humoru :hide: Jakoś będę musiała oszukać mózg, że marchewki są tak samo dobre jak krówki :mrgreen::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, odetnij się emocjonalnie od tego człowieka..niech jego kule do ciebie nie docierają. Nie pokazuj mu, że cię rani...pokaż mu, że swoje uwagi może sobie wsadzić w dupę. Sorry za bezpośredniość ale włącza mi się złość jak czytam o takich ziółkach :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, nie traktuj wszystkiego w kategoriach porażki. Wiem, że łatwo jest komuś radzić nie będąc w podobnej sytuacji ale musisz znaleźć w sobie siłę, żeby nie stać się po raz kolejny ofiarą. Oprawca nie może być górą bo jego zachowanie jest niskie. Bądź ponad to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi