Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak obiecałam to sie chwalę moim hiacyntem

Lunaa, piękny kwiat , najbardziej mi sie podoba w nim ,ze jest Trójprzepiękny .

PS .

U mnie Trójka symbolizuje PEŁNIĘ , ( jako,że Bóg jest Jeden w Trójcy Przenajświętszej ) ;)

>>>  Przyjdzie śmierć i będzie miała Twoje Oczy  >>>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim :)

Nie śpię od 12... nie wieczorem... rano... czyli od wczoraj, naliczyłem już 18h bezsnu (ostatni sen to było 12h na hydroksyzynie). I zapowiada się chyba na to że nie idę spać.

Trochę słabo się czuję ale idzie przeżyć. Może się położę ale na razie sobie klikam na komputerku.

Wpadłem na pomysł zrzeszenia znajomych nie w realny, ale w wirtualny HackerSpace. Po prostu byśmy robili większość rzeczy w mini-grupce przez internet, czasem albo wcale irl.

Na wynajęcie lokalu nie ma hajsu tak czy siak xd.

Miłego dzionka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, Kalebx3 Gorliwy dzięki :D Nie wiem ja długo kwitnie ale póki co jak przechodzę obok to delektuję się zapachem ;)

Wolne upragnione nadeszło ale dotychczas był odkurzjting, moping itp itd. Teraz czas na kawkę i wolny czas na sprawdzenie co tam w sieci :mrgreen: Wieczorem wyjście więc niedługo trzeba się zacząć szykować na bóstwo :mrgreen:

Miłego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale było smażenia ja pierdzieleeeee

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, to z ilu kg mięsa zrobiłeś te karminadle? :mrgreen: z 3, z 5?

łącznie z 5kg.poszło 7 żymeł,13 jajec organicznych 3l mleka zagęszczonego 3kg cebuli 20 pęczków sznytloha 2 główki czosnku 2l oleju troche "Omy" i pieprzu białego

Edytowane przez Gość

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łącznie z 5kg.poszło 7 żymeł,13 jajec organicznych 3l mleka zagęszczonego 3kg cebuli 20 pęczków sznytloha 2 główki czosnku 2l oleju troche "Omy" i pieprzu białego

To jakąś stołówkę prowadzisz? A co to jest sznytloh? (szczypior może?) :D

sznytloh to szczypior.robie zapasy i mroże.codziennie można rozmrażać i jeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Spamoludki Złociste!

Bałwany już ulepione? :smile: U mnie za sypki dzisiaj śnieg, ale jutro przymierzam się na poważnie. :105:

Bardzo słabo dziś spałam, a w zasadzie nie spałam. Więc dziś dzionek leniwy, choć w roztyrpaniu, ale staram się to przekształcić w dolce far niente zimowe.

A że przez weekend jestem sama, to wystarczy wbić się w fotel z widokiem na wirujące płatki śniegu, ze wszystkimi gadżetami typu kubas herbaty, lapek, książka, lampka wina itd.

Wszystko mam, teraz próba generalna akcji "Regeneracja".

Czy mając smuta w sercu można się odprężać? Warto spróbować.

Nie odśnieżyłam, jakoś tak szkoda mi było tego brodzenia w puchu. :smile:

Miłego wieczoru!

Lunaa, To życzę udanego wyjścia! poopowiadaj potem jak było. :smile:

mirunia, Oj to cieszę się, że dziś lepszy dzionek u Ciebie. Może już odpuściło. :great: Sobotnie spa dla uczczenia tego wydaje mi się przednim pomysłem. :smile:

Heledore, Widziałam Twoją fotę. Śliczności Ty nasze! :105:

Duża zamrażarka - mam złe skojarzenia, a propos tego co tam można przechowywać oprócz jedzenia... Za dużo kryminałów, oj za dużo. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Usiłowało zasypać, ale się nie dałam. ;)

Smuta chciałam uwięzić w bałwanie, ale to jutro... :smile:

Nie no młody jest, z resztą namieliłam się ozorem przez telefon. ;) . Smut jest od czego innego.

Dziękuję bardzo Kochana , zobaczymy, czy pośpię.

kia_ sportage, No i teraz mam problem, bo zrobiłaś mi smaka na goracą czekoladę, a to trzeba wylec z fotela. ;)

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, mirunia, jak tam wieczorny relaks? Teraz ległam się z kocykiem i lapkiem...jeszcze słuchawki muszę znaleźć :D

kosmostrada, na spotkaniu było miło i spokojnie, pojadłam pyszności i pogawędziłam trochę :D Mam nadzieję, że nockę będziesz miała spokojną i wypoczniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lunaa, Wieczór na mieście udany, to teraz wisienka na torcie - kocyk. :smile:

Dziękuję bardzo, było fajnie pospać. Ale nic się nie stanie jak nocka bedzie marna, jutro niedziela. Byle się nie przeciągnęło, to ogarnę.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Kto nie śpi ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Ja sobie kompilowałem serwer (Open Tibia Server) na raspberry pi, udało mi się go uruchomić i po wstępnych benchmarkach myślę że:

a) Stare klienty Tibii naprawdę ciągną mało zasobów, to samo z serwerami.

b) Może na bardzo słabym łączu jakie ja mam dało by się hostować (20/1) ale to jest do przetestowania.

Myślę że mógłbym też próbować na ich plikach zrobić custom server dla ludzi, dlatego to jest opcja do myślenia. Musiałbym stworzyć własną mapę etc.

To tak odnośnie hobby. A co do mojego samopoczucia wieczorem czułem się wyjątkowo (ale nie tak mocno jak mogło się wydawać) źle, ale mi przeszło.

Moja rodzina naprawdę ma mnie w dupie, raz się tym przejmuję a raz nie. Taki ze mnie człowiek.

zZz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko ;)

U mnie jest -14* :bezradny:

Reghum, ja chciałem wczoraj na antergos zainstalować kursory i skopiowałem je do jakiegoś tam folderu.

Kursory działały tylko ustawienia/foldery nie działały... no i system szlak trafił :smile:

Nie wiedziałem że Linux taki "wrażliwy".

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie o godzinie 7 było -17. Ale na spacerze nie odczulem tej temperatury słońce i niska wilgotność robią swoje. ;)

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi