Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan, Ja tam się nie napinam ;)

Mam ogromny dystans ;)

Każdy jest kowalem swego losu i każdy ma poprzeczkę na różnej wysokości,a że niektórzy za wysoko no to już trudno ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Udało nam się odczekać i pójść z futrzakiem bez parasola. A dzień bury, mokry i zimny, odpaliłam ogrzewanie.

W pracy jakoś minęło, na szczęście miałam jakieś nowe sprawy do ogarnięcia i za robota stukającego bezmyślnie w klawiaturę robiłam tylko 2 godziny. ;)

Jutro po pracy fryzjer, oj należy się już renowacja. :smile:

Pożarłam właśnie hummus, teraz herbatka i odpoczywam. Poniedziałek odhaczony!

mirunia, Och... :105: Tak się cieszę, że udało się trafić, choć zakupy w ciemno. :great: To masz frajdę!

Dzielnie sobie dziś poradziłaś z tym porankiem! Na wieczór może Cię dopadać, bo jednak wymagał ten dzień mobilizacji i napięcie schodzi, zmęczenie się odzywa...

Monster6, Absolutnie nie wiem, co Ci napisać, ale może nie oczekujesz komentarza... W każdym razie przeczytałam.

Na razie nie gadam więcej, bo mam zmęczeniowe odmóżdżenie, ale wszystkich pozdrawiam. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrywieczór. Odstawiłem mirtę, kolejny lek który na mnie nie zadziałał. Aktualnie wchodzę na agomelatynę 25mg dziennie, i trazodon 100mg. Cel: zlikwidowanie depresji, lęków, anhedonii, i dodanie napędu. Z trazodonem już miałem styczność. Libido czasami podnosiło do takiego stopnia, że aż męczyło :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedawno wróciłam z szybkiego, swobodnego spaceru, w tempie średnim, byłam sama :roll: . Trochę pusto, ciemno, wiatr, ale ubrałam się odpowiednio. Chciałam przewietrzyć głowę i chyba udało się :mhm:

mirunia, sprawdzę kiedyś przy okazji ten zapach, ciekawa jestem, czy również spodoba mi się? Z przyczyn wiadomych, staram się odkrywać zapachy, które nie obciążają zbytnio mojego budżetu ;)

Wierzę, że jutro będzie lepiej, oby tylko pogoda nie przeszkodziła nam w tym...

kosmostrada, czy odmóżdżenie minęło? Lepiej się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :D myślisz, że są normalsi, bo ja wątpię...wg. mnie, to święto wszystkich ludzi :mrgreen:

O promocjach -45% /-50% dla Klubowiczów/w rossku dowiedziałam się wczoraj w nocy. Weszłam na stronę internetową, mam tam konto, próbowałam coś znaleźć dla siebie. Najbardziej zależało mi na pomadce i korektorze. I okropnie zawiodłam się, większość pozycji, które mnie zainteresowały, było już niedostępnych. Śmieszna sprawa...

Zrezygnowałam.

Niedawno zamówiłam u nich świetny krem Eveline z olejem arganowym, który okazuje się dla mnie bardzo odpowiedni. Zresztą co miesiąc zamawiam rozne rzeczy-chemię, kosmetyki, odbieram w sklepie. Fajna sprawa, dla mnie duża ulga, bo nie muszę męczyć kręgosłupa i wzroku w sklepie :D i opłacam online.

Dzsiaj ponownie szybki spacer wpłynął na unormowanie mojego tętna.Wyraźnie mam nadwyżki energii w stosunku do zużycia :mrgreen:

Little Red Fox, zgadzam się z Tobą!!

Co do zapachów, ja najpierw ustalam przedział cenowy ;) , a następnie szukam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.