Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j,Jest bardzo malutka grupka osób, z którymi rozmawiam przez telefon. :( Czasami ludzie się na mnie obrażają, bo nie chcę się spotkać, czy gadać, ale ja po prostu nie mogę... :bezradny: W dzieciństwie byłam bezkontaktowa i bardzo wiele mnie kosztowało, by wyleźć ze swojego słoika. Jak pierdyknęło, to chyba nastąpił regres. Tosia, jestem trochę dziwadłem... :roll: ( choć nie wyglądam :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór, :D kilka dni mnie nie było :P Musiałam nadrobić zaległości w czytaniu spamowej wyspy :)

U mnie do przodu, w zasadzie myślę, że niedługo pożegnam się z nerwicą, oby!

Niedzielę spędziłam leniwie...bardzo leniwie, pon i dzisiaj w pracy także też w sumie nic do roboty nie miałam. Okazało się, że są ludzie na zastępstwa więc poprzychodzili za współpracownika. Nie wiem z czego to wynika, ale na mnie nigdy nikt nic nie wymusza, a są takie osoby co robią za popychadła i jak im każą, to wszędzie pojadą, byleby przełożonego zadowolić :roll: I stoja na stoisku 10 dni po 12h bo wspólpracownik poszedł na urlop :hide: tragedia.

Jutro wolne, w czwartek jedziemy do groomera z psiakiem, trzymajcie kciuki bo już siedzi w schronie trochę będzie to dla niego mega przeżycie, smaczki już zakupiłam. Jezu jak ja chcę wziąć jakąś biede ze schronu i mieć psa, ale niestety sama nie mieszkam :evil::evil:

U mnie pogoda fatalna, wczoraj tylko było znośnie, siedziałam dzisiaj w robocie i taka sennośc mnie ogarnęła koło 15.00, że szybko wzięłam się za sprzątanie bo bym chyba zasnęła tam przy lapku na biurku.

Miłego wieczorku i spokojnej nocki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Moim zdaniem bardzo zdrowo, że wykorzystujesz taryfę ulgową. A nie za gieroja robić i paść. Z dnia na dzień będzie lepiej. I znów będziesz olśniewał inteligencją, kreatywnością itp. ( czym tam olśniewasz :D ).

paramparam, Na studiach bywałam w hipomanii zwierzęciem imprezowym... :roll: Dopiero teraz staram się jakoś to życie wśród ludzi układać z sensem dla mnie.

Jak widać takich "towarzyskich inaczej" jest sporo i jakoś dajemy radę. Chyba nic na siłę? :bezradny:

Klaudia Kate, To super, że masz dobry czas! :great: Niech trwa jak najdłużej.

Ale czy liczysz się z tym, że nerwica może być przyjaciółką na całe życie? Wzięcie takiej możliwości pod uwagę bardzo ułatwia przechodzenie nawrotów. Nie tylko moje doświadczenie.

neon, Niestety nie pomogę w tym poważnym dylemacie. ;)

Spijcie dobrze Moi Drodzy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...!

Ojej, jak pusto tutaj :mhm:

Pogoda nie sprzyja rozmowom, rozumiem.

U mnie leje, więc o wyjściu gdzieś dalej, mowy być nie może ;)

Czytam- H Kowalewska Tam, gdzie nie sięga już cień. Zaczęło się interesująco :D I tak w ogóle dzisiaj mam gorszy dzień, ale na szczęście tylko fizycznie... Psychika ma się jako tako :lol:

Miłego popołudnia życzę :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

misty-eyed, Pogoda u mnie nie najgorsza, nawet słoneczka trochę było, nie pada, ziąbu nie ma... :smile: Tylko zaaferowana byłam w pracy, a teraz nareszcie usiadłam z kawką po pichceniu.

A to akurat masz taki dzień na książkę.

tosia_j, ja też tego nie rozumiem... Ale już się nie staram, po prostu jest jak jest. To chyba nie jest akurat nasz największy problem... ;)

wiejskifilozof, Czym sobie zasłużyłeś? ;)

Zrobiłam dziś w pracy robotę, do której zbierałam się jak pies do jeża, ale wreszcie się zmobilizowałam. :great:

Jako że młody dziś ogarnął psa, to po pracy wskoczyłam do lumpka i zgarnęłam kolejny sweterek. Piękny fiolet, 100 % kaszmir. Boszsz czuję się taka luksusowa. :D

Właśnie pisałam Plateczkowej, że sama nie wiem, dlaczego jestem taka zmęczona. Pomyślałam, że może cały zapas energii wydatkuję, żeby jakoś się postawić do pionu, zwłaszcza po tych koszmarnych porankach.

Zgodnie z tym co pisałam wczoraj, dziś już tylko mała przepierka i nic nie robię, może nawet do nikogo się nie odzywam, chyba że pisemnie... ;)

Miłego wieczoru!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

misty-eyed, Pogoda u mnie nie najgorsza, nawet słoneczka trochę było, nie pada, ziąbu nie ma... :smile: Tylko zaaferowana byłam w pracy, a teraz nareszcie usiadłam z kawką po pichceniu.

A to akurat masz taki dzień na książkę.

tosia_j, ja też tego nie rozumiem... Ale już się nie staram, po prostu jest jak jest. To chyba nie jest akurat nasz największy problem... ;)

wiejskifilozof, Czym sobie zasłużyłeś? ;)

Zrobiłam dziś w pracy robotę, do której zbierałam się jak pies do jeża, ale wreszcie się zmobilizowałam. :great:

Jako że młody dziś ogarnął psa, to po pracy wskoczyłam do lumpka i zgarnęłam kolejny sweterek. Piękny fiolet, 100 % kaszmir. Boszsz czuję się taka luksusowa. :D

Właśnie pisałam Plateczkowej, że sama nie wiem, dlaczego jestem taka zmęczona. Pomyślałam, że może cały zapas energii wydatkuję, żeby jakoś się postawić do pionu, zwłaszcza po tych koszmarnych porankach.

Zgodnie z tym co pisałam wczoraj, dziś już tylko mała przepierka i nic nie robię, może nawet do nikogo się nie odzywam, chyba że pisemnie... ;)

Miłego wieczoru!

Spadkiem ciśnienia :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No nie wierzę, to u mnie najlepsza pogoda? :shock:

No dobra, końca lata nie ma, ale może złota polska jesień? :roll:

Ładny avek! Właśnie chciałam napisać, że się przefarbowałaś... :D

Przesyłam gorące uściski, tak na rozgrzewkę i otulenie, taki wirtualny kocyk.

A może byśmy sobie na melancholię jakieś fajne kocyki kupiły? :105:

paramparam, Dołączam do Miruni w głaskach i kopiuję - "nie martw się na zapas".

Uciekasz w spanie?

Myślę, że jesteś interesującą osobą, którą chce się poznać, wystarczy na to pozwolić. Mam wrażenie, że jak się nie ma spiny, to ta bratnia dusza jakoś sama się materializuje. :smile:

wiejskifilozof, No popacz, jak mi spada ciśnienie, to sama muszę sobie kawę zrobić... ;)

Źle się poczułeś? :bezradny:

Oj już się stęskniłam za Cyklopką... No cieszę się, że jest w wirze życia, ale brakuje mi jej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie nadal słońcowo-chmurowo. Nie żeby ciepło było, ale na pewno nie listopad. Jest ok.

Czuję się licho, bo @... Umówiona jestem z babami na wieczór, już nie przełożę, bo nie mogłyśmy się ciągle zgrać... Najwyżej szybko się zwinę.

Problem pierwszego świata - nie mogę zrobić sobie firany rzęs, bo mam alergię ( jak zwykle o tej porze) i raczej nie chciałabym paradować ze ściekającym po policzkach tuszem. ;)

Pozdrawiam Wszystkich czwarteczkowo!

mirunia, Kocyki mam, ale nie fikuśne. Jeszcze tylko jutro Kochana i w razie co, możesz się zaszyć w swoich kocykach. :smile: A może weekend przyniesie lepszą aurę?

Ḍryāgan, Przeżyjesz, trzymaj się!

tosia_j, I tak Cię lubię. ;)

neon, A cóż to za potwory Cię w nocy zmasakrowały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czeka nas wyjątkowo mroźna zima z temperaturami do -30 stopni Celsjusza. Zima na dodatek rozpocznie się już na początku października, gdy spodziewany jest pierwszy śnieg.

Czytaj więcej na http://nt.interia.pl/technauka/news-eksperci-ostrzegaja-nadciaga-zima-stulecia,nId,2442954#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]wiejskifilozof[/b], Dobrze, że kawka pomaga.

tosia_j, Słyszałam te mroczne prognozy, ale może się mylą... :bezradny:

Przychodzę do domu, a tu miła niespodzianka - kuchnia aż lśni. Nie wiem, który to krasnoludek się postarał... ;) Miałam zalec i sobie cierpieć pod kocem, no ale w tej sytuacji, aż mi się chce im zrobić dobre jedzonko. Duszę bitki wołowe w warzywach.

Jakoś ostatnio mięso mi nie wchodzi, oprócz w ostateczności drobiu i ryb, więc zjem sobie kaszy z sosem i kapuchą kiszoną. Chyba przechodzę na wegetarianizm? :shock:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi