Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :D

JERZY62, a mój Cziko, lat 5 :mrgreen: Ostatnio nie bywałeś na Spamowej, wszystko w porządku u Ciebie?

Wpadłam na chwilkę. Mam dość silny ból prawego barku, nie za bardzo mogę pisać, bo promieniuje na całą rękę i szyję ;)

Już natarłam wszystkie bolące miejsca, czekam na poprawę...

Pozdrawiam wszystkich, nie widzę Kosmostrady i Miruni ostatnio :mhm: - odezwijcie się Dziewczynki, co u Was, proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sailorka, przykre te nawroty, ale są i trzeba sobie jakoś z nimi radzić. Może leki pomogą Ci? Oby. Tego Ci życzę!

mirunia, dziękuję, że odezwałaś się. Wspaniale, że powrót do pracy okazał się bezbolesny. To znaczy, że zregenerowałaś się w czasie urlopu. Tylko teraz nie przesadzaj z zaangażowaniem w pracy :nono::mrgreen:

Ja też mam niezłą poduszkę, ale ona pomaga mi przy szyjnych problemach raczej...

Nacieram się, wzbraniam przed p/bólowymi, łykam aspirynę od 2 dni, ale tylko na noc, mam lekki stan podgorączkowy /36,9-37/. Wiem, że również ten lek ma różne opinie, ale na moje dolegliwości pomaga...

tosia_j, jasne, że pomoglibyśmy, ale czasem trzeba samemu ogarnąć ;) , zebrać wszystko do kupy i odbić się ;)

Pozdrawiamy kosmostradę gorąco!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, misty-eyed, Dziękuję Dziewczyny za pamięć! :uklon:

Mam co roku katastrofę, powinnam się już przyzwyczaić... ;)

Wzięłam lek, mam nadzieję, że będzie ok.

Jutro wyjeżdżam na wakacje ( na tydzień), nie da rady przełożyć. Mam nadzieję, że wrócę bez traumy, tylko z nową energią.

sailorka, Niech ci leki służą!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Zwykle najgorzej jest u mnie w lipcu, w tym roku jakoś się przesunęło. Pewnie w związku z tegoroczną aurą.

Dziękuję bardzo, może mi się uda nie spędzić całego czasu na hotelowym łóżku. :bezradny: No i latanie samolotem raczej nie jest tym, o czym marzy lękowiec w kryzysie, mam nadzieję wpaść w stupor. ;)

Fascynuje mnie zawsze to, jak łatwo dla nas coś przyjemnego może zamienić się w koszmar. I że trzeba wsparcia, żeby ... wyjechać na wakacje. :roll:

tosia_j, ;)

Jako że jestem w kawałkach, martwię się, żebym tylko wszystkie ze sobą zabrała... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi