Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, 1 łyżka syropu 2mg/ml, wiesz ile to mg hydro? Co tu mówić, na mnie nie działało jak wziołem 4x25 mg, to jest 100 mg hydro w tabletkach. Przecież hydro w syropie inaczej nie działa, tak?

Zakładając, że łyżka ma 15 ml to będzie 30 mg, czyli trochę więcej niż w 1 tabletce.

No chyba działa trochę szybciej, bo jest już rozpuszczona.

Nie upij się :nono:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też lekarka sobie wymyśliła hydro w syropie, co ja dzieciak :smile: I tak tego nie zamierzam kupować bo i tak na mnie nie działa hydro.

cyklopka, no mogę się jedynie dosłodzić, oczygwizda jak ten syrop słodki jest :lol:

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

I znowu poniedziałek...

Oby był to tydzień spokojny, przyjemny, z optymalną pogodą i dobrym samopoczuciem!

Gotuję obiad /zupę brokułową-lubię bardzo/, i powoli będę przygotowywała się do leśnej imprezy u Wnuka-przedszkolaka :yeah:

Pozdrawiam serdecznie :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

misty-eyed, hej ;) ... i udanej imprezki życzę u wnuczka-przedszkolaka :smile:

A słyszeliście o wirusie komputerowy który robi spustoszenie na świecie https://niebezpiecznik.pl/post/zamkniete-szpitale-i-zaklady-pracy-uderzenie-robaka-wannacry-i-olbrzymie-straty-na-calym-swiecie/

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leśna impreza udała się. Nie padało, a przedszkolaki bawiły się super. Z podziwem patrzyłam na Panie, które bez problemu ogarniały dość sporą grupę dzieciaczków. Szacunek!!!

Ten las to również część Puszczy, a właściwie to brama do niej. Zrobiliśmy sobie przy okazji niezłą pieszą wycieczkę.

Mimo, że jest, powiedziałabym, gorąco... poradziłam sobie, choć przed wyjściem miałam wysokie ciśnienie /170/99 - po lekach i puls 112/, to zapewne z emocji ;)

Teraz odpoczywam...

Jestem trochę śpiąca po kolejnej dawce czystego powietrza :D

Zupa brokułowa jest naprawdę pyszna, polecam!

Carica Milica, brak mi słów... bardzo współczuję Ci. Może ten zestaw leków wymaga zmiany?

Dobrze, że kocurki dają Ci radość. Nie masz siły, odpoczywaj po prostu... Być może tym razem potrzebujesz więcej czasu na wyjście z tego doła :mhm:

tosia_j, baranek wróci...

cyklopka, jaki kolor?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jaki kolor?

Bardzo jasny opalizujący blond, który powinien skorygować różnicę odrostu po poprzedniej farbie. Jak będzie za ostro, to następnym razem pójdę o ton ciemniejszą.

Siedzę i ćwiczę się w rysowaniu na komputerze :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ciekawa jestem, lubię zmiany kolorów... Ja sama nie mam zbyt dużego pola do popisu, ponieważ wszelkie odcienie blondu mi nie pasują, jestem za blada. Zresztą ciemne również. Chyba najbardziej odpowiedni dla mnie jest orzechowy...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, :D rozumiem. Jeśli nie spodoba Ci się, zmienisz następnym razem...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marzyć i śnić

i więcej nic

może samo się zdarzy

lub iść

wyciągnąć dłoń po obrazy

i być

w centrum wydarzeń

zmienić coś

tło pomalować błękitem

zrobić krok

w przyszłe

zdobyte

wiosny się nie bać i lata

w kwiatach

nieco mniej się zadurzać

a bardziej do nieba

i świata

być w podróżach

biec

przed siebie w pewności

mieć

ale nie gonić

wyjść do miłości

zrobić choć gest

pozwolić

i chronić

roma rappe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, znajdź sobie jakiś zajęcie a jak Cię zmuli to wtedy idź spać, chyba, że nie masz w pewnych sytuacjach wyboru, np. praca, wtedy kiedy akurat chciałoby się położyć, wtedy trzeba się przemęczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi