Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, miło, że pytacie. Momentami mi się ciężko zdania lepiło i musiałam kombinować innymi słowami, ale wydaje mi się, że z większości pytań dobrze wybrnęłam, teraz już tylko modlić się, żeby nie męczyli buły, tylko mnie wzięli do pracy, bo jestem już wyczerpana tym szukaniem :uklon::zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pada...Złapał mnie już deszcz, jak wracałam z miasta (bo nie omieszkałam trochę się powłóczyć).

Zastanawiam się nad upieczeniem sobie batonów owsianych do podgryzania do książki i herbatki.

mirunia, No kiedyś to wreszcie odpuści... Może na weekend majowy?

Nie mam gości, bo moja siostrzenica chora ( martwimy się, bidulka idzie w poniedziałek do szpitala na badania :( ). Jutro tylko moja mama wpadnie po książkę z rana.

Upichciłam curry z komosy ryżowej, boczniaków i warzyw i do tego podmarynowane polędwiczki wieprzowe z patelni. Pycha.

No, wyczekiwany weekendzik nadszedł. :105: Będziemy się luzować. :smile:

cyklopka, Brawo Ty! Bardzo Ci tego życzę, żeby się wreszcie udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak, batoniki na słodko (choć są bez cukru) z bakaliami. Ale upiekę jutro, bo najlepsze są tego samego dnia, a ile dziś wszamam... ;) Mam na ten wieczór do książki fistaszki. Ot taki niedobry nawyk, od zawsze, żeby coś chrupać do czytania. :P

Jeśli ta paskudna pogoda się utrzyma, to podejrzewam, że jutro też czas wykorzystam do jakiś czystek. :smile:

Wiesz ta pogoda nie sprzyja dobrej kondycji, ale trzeba sobie radzić... Najwyżej radość poczerpiemy z ciepłego domku, ciepłego kocyka i ciepłej herbaty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tą od malowania ust?

Ogólnie chodzi o to, że czasem się trafiają takie dziewczyny o takich "męskich" cechach, takie z którymi siadasz przy piwie, oglądasz mecz, gadasz o samochodach itp.

A ja często słyszę, że jestem odwrotnością tego, czyli facetem z którym można pogadać o malowaniu paznokci, ciuchach, kosmetykach, makijażu, kolczykach itp. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Forumowicze :smile:

Martyna to fajne imię :smile::great:

Kto Co gadał, że o takich rzeczach można tylko z Tobą gadać :?:

Pewnie Masz wiele męskich zainteresowań :D np dobra męska muza :great:

Jeździsz Banditkom Martynką, więc to już jest samo męskie :D

Miłego dnia Forumowicze :smile:

Z Panem Bogiem :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Pogoda zmienna. Kawę drugą dziabnęłam.

Zjadłyśmy z moją mamą śniadanie, nawet się nie pokłóciłyśmy ;) , właśnie pojechała. Zastanawiam się, jak tu dalej dzień sobie rozplanować.

Miłej soboty!

cyklopka, curry oczywiście w rozumieniu dania, bo nie wiem - gulasz warzywny, leczo, jak nazwać takie jednogarnkowe wegetariańskie... No w każdym razie uwielbiam i robię różne kompozycje ( często wynikające z tego co mi zostało typu pół cebuli, czy pół papryki itp.). Do tego robię osobno mięsko przede wszystkim dla chłopaków, bo ja nie muszę. Curry jako przyprawy też nie stosuję w połączeniu z czerwonym mięsem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i o zdrowie pytam ;)

kosmostrada, ta pogoda to już mnie wybitnie wkurza :evil: a jak w czwartek rano wychodząc do pracy zobaczyłam na termometrze -2 to to już było wybitnie przegięcie :why:

mirunia, ja żem w czwartek fryzjerce wskoczyła na fotel :D obie mamy teraz pikne fryzury na tą zbliżającą się zimę ;)

A więc sobota dzień kota ;) z tej okazji wyspałam się w końcu :105: pobudka o 11 to było to :105:

teraz jakiś obiadek w postaci naleśniorów ze szpinakiem, ogarnąć chałupę i fajrant :mrgreen:

Miłego dnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo dużego zmęczenia psychicznego wybrałam się na spotkanie fanklubu, posiedziałam w nieogrzewanym barze 2,5 godziny. Temperatura tak spadła, że mi zaczęły drętwieć opuszki palców.

Trochę mi smutno, że jestem tak uziemiona przez to szukanie pracy, ani w grę nie pogram, ani nigdzie nie pojadę, a fajne warsztaty były planowane na długi weekend :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto Co gadał, że o takich rzeczach można tylko z Tobą gadać :?:

Pewnie Masz wiele męskich zainteresowań :D np dobra męska muza :great:

Jeździsz Banditkom Martynką, więc to już jest samo męskie :D

Ale nie że tylko o takich, ale też o takich. ;) A wiesz, facetowi "nie wypada" znać się i dyskutować na takie tematy. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy jeśli chodzi o mnie, to znam się tylko z tych Kobiecych zainteresowań na serialach :D to nie tylko Kobiece są seriale :D

Z jednej strony na te wymienione tematy, co wymieniłeś rozmawiają same Kobiety i postępowcy :mrgreen: z drugiej strony jak znasz dobrze te tematy, to Masz łatwiej poderwać Kobietę :D Wole tam swój Ciemnogród :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszłam na turniej gry, w którą jeszcze nie grałam, myślałam, że mnie nauczą, przyjrzę się, ale nie, bo brakowało jednej osoby, to weź zastąp kogoś tam w rozgrywce turniejowej, weź se karty w nagrodę i do rankingu cię wpiszemy :lol:

Tak ogólnie to ok, tylko wiecie, że jestem uziemiona i nie będę na razie jeździć do innych miast na turnieje...

Ale ważne było, że wylazłam. Mimo stresu takiego i takiego, przykrości takiej i takiej, bo nie będę robić jak kiedyś, że coś się nie układa, to się wycofuję, że mnie nie ma. Trzeba się ruszać, kopiąc się samej piętami po zadku.

Poznałam nowych kolegów. Piwa z baru nie brałam, bo to drogie siki i tylko się człowiek odwadnia. Ale kupiłam imieninową wódeczkę-porzeczkę dla domowników i celem poprawy krążenia, bo to co ta pogoda to się nie da ładnemi słowy wyrazić. Serio, przy spadku temperatury zaciskają mi się kapilary :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka a jaki to turniej ? W jaką grę ? Kurcze, przeszedłbym się gdzieś w okolicy kiedyś na coś w tym stylu :smile:

W Niedzielę najpierw odprowadziliśmy Siostrzeńca do jego Rodziców z moją Mamą a potem pojechaliśmy do Babci na ciasto, które przywieźliśmy ze sobą :D

Ciocia zrobiła kawy ( ja zbożową tylko piję, Reszta zwykłą ) Kolacja też zaliczona. Następnie poszliśmy do Kościoła a potem na Cmentarz i znowu do Babci na herbatkę, ciasto Kuzyna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj wybrałem się do Rezerwatu z Dzielnicy obok :D

Troche ludzi śmigało na rowerkach i pieszo z kijkami.

Nawet miałem fajne widoki w postaci Kobiet biegających :smile:

Nic dziwnego, w tym nie ma, że trenują :D

Z racji, że u mnie z kondycją jest bardzo kiepsko, to tylko sobie maszeruję powoli :D

Te ok 15 km mogłem wczoraj zrobić, więc troszkę jest :mrgreen:

Kiedyś chodziłem co kilka dni nawet te ok 30 km trasa: Piotrowice-Szopienice :D

Co najważniejsze w tej wycieczce to to, że nie zdążyłem cyknąć fotek Sarenkom :why:

Kilka ładnych sztuk przebiegało przez drogę leśną

Odwiedziłem Staw na którym kilkanaście lat temu z Ziomkami imprezowaliśmy :great:

Tam Rybki łowiliśmy, grilla paliliśmy i alko piliśmy :D

Śpiewy do rana oi Dana oi Dana :mrgreen::yeah::great::brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi