Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

Purpurowy a nie chcesz odsprzedać tych nożyczek ? Jestem Ginekologiem :mhm:

Ogólnie bym odsprzedał, ale nie wiem do końca co się z tymi nożyczkami działo przez ten czas, wiesz, dla dobra pacjentek myślę że lepiej by było gdybyś zdecydował się na kupno nowych. ;)

Dzisiaj o 15:00 mija czwarta rocznica mojej pierwszej rejestracji na tym forum. :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To do czego te nożyczki? :bezradny:

To nożyczki typu Braun-Stadler, wykorzystywane podczas zabiegu episiotomii. :mhm:

matko jedyna, czy to było auto klinika?

Przypuszczam że gdybym teraz zapytał poprzedniego właściciela, to pewnie udało by się znaleźć jakieś logiczne wytłumaczenie. ;) Może np. miał znajomego ginekologa, podwoził go, nożyczki po drodze wypadły i już zostały w tym samochodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja właśnie nie pamiętam tytułu, ale było coś o dziewczynie, która miała urodzić jakiegoś demona czy inną ośmiornicę.

ja nie wiedzualam ze to raper

I to jeden z niewielu białych raperów, którzy tworzą coś, co nie jest nędzną podróbką amerykańskiego rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Ludkowie!

Widzę temat nożyczek wciąż żywy. ;) Od nożyczek do rapu... Droga myśli ludzkiej jest niezwykła. :D

Ja dziś trochę zalatana, bo z rana do lekarza, potem Rossek ( wszak dziś rozpoczęła się wielka przecena, trzeba było zawartość kosmetyczki uzupełnić ), potem praca, potem wysikać i nakarmić psa i z powrotem do pracy, miałam dziś ekstra robotę, wolałam tak, niż śmigać jutro.

Teraz zalegam z herbatką i przygotowuję się psychicznie :smile: na jutrzejsze odgruzowywanie chałupy, bo bałagan mam okrutny.

Ale potem to już weekendowy luz... :105:

Mam nadzieję się wyspać tej nocy, bo tak niekoniecznie mi się to dziś udało.

I tyle u mnie. :smile: A jak Wasz wieczór?

Purpurowy, Wiedziałam, skąd nazwa Mercedes. Myślałam, że jakieś pieszczotliwe zdrobnienie chociaż będzie... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od nożyczek do rapu...

To przez Słonia...

Myślę, co dalej z dobrze rozpoczętym wieczorem. Muszę być na jutro czysta, schludna i przygotowana, ale wolałabym sobie coś pooglądać. Wiecie jak to jest z przygotowaniem psychicznym, miałam mieć trochę wolnego przed jutrem, ale dzisiaj i wczoraj wydzwaniali, tak że chcąc nie chcąc działam wielokierunkowo, a powinnam już być skupiona na jednym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy do Mercedesa: Merci tylko błagam Ciebie nie uderz nigdzie. Masz już swój wiek i ciężko Ciebie będzie potem poskładać :mrgreen::D:lol::smile:

Spokojnie, to W124, w razie zderzenia z innym samochodem... spycha go i jedzie dalej. :mrgreen:

Dokładnie ten egzemplarz jakieś dwa miesiące temu przejechał na wylot przez płot sąsiada. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Spamowa!

neon, że hasam ok, ale jurna kozica? :hide: Dłubaj, dłubaj w papierzyskach, coś z tego na pewno wyjdzie.

Co tam u Was dzisiaj? U mnie nie dość, że zimnica, to jeszcze wietrzysko, ale może docelowo chmurzydła przegoni. Plus, że z domu się wychodzić nie chce, więc akcja "szmata i mop" jak najbardziej trwa. :smile:

Myślę co tu miszczowskiego upichcić na obiad...

Miłego dzionka Wam życzę!

Mirunia - Co tam u Ciebie?

Misty-eyed - Czy to dziś idziesz do tego neurologa?

cyklopka, I jak poszło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Naprawdę dobry dla mnie. Lekarz nie chciał komentować opinii pani doktor, która po swojemu oceniła mój rezonans. On jest specjalistą autentycznym, z empatią, zainteresowanym autentycznie pacjentem i to Jemu wierzę - jestem uspokojona, ponownie przebadana neurologicznie, zapewniona, że ani mój wynik, ani inne, dokuczające mi objawy nie wskazują, w żadnym wypadku, na tę poważną chorobę, którą sugerowała dr rehabilitacji. Szkoda jedynie 10 trudnych dla mnie dni i nocy...szkoda słów!

Od wczoraj jest u mnie Wnuczek, do niedzieli. To najlepszy lek na całe zło z ostatniego czasu :D

Pogoda dość brzydka, wiatr silny wieje, ale to nie psuje mi humoru...

Wracając od lekarza, wpadłam do księgarni ponownie, kupiłam kilka książeczek dla dzieci.

Aby rozładować i pozbyć się nagromadzonej złej energii, zrobiłam sobie dłuższy spacer...

Teraz już czuję się całkiem nieźle ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi