Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

A u mnie od wczoraj mgłaaaa... dziś to w ogóle szaleństwo, bo oprócz tego przed chwilą lało, a teraz wylazło słońce. :roll: No ale jak wiadomo z moich relacji destabilizacja pogodowa jest wpisana w moje parametry geograficzne.

Jeszcze godzinka i do domku, co mnie cieszy bardzo. Od jutra już mam sprytne plany, więc czekam z niecierpliwością.

Z kłopotów - z brodzika nadal cieknie do sąsiadów, nie ma pomysłu o co chodzi. :bezradny:

Miłego dzionka!

mirunia, W rossku masz promo na chemię, 2 +1 gratis. Pewnie, że nie ma co dostawać szału z tym sprzątaniem. Ja też odpuszczam.

To przyjemnego spacerku życzę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, być może, bo u mnie przestało już padać :mrgreen:

Ja też lubię W5, ale akurat płyn do szyb jest dla mnie zbyt duszący... Najczęściej kupuję chusteczki do czyszczenia o zapachy morskim, jak też czyściki do okularów. Są the best :shock:

Miruniu, Jak się czujesz, tak w ogóle? Chyba troszkę przesadziłaś z tymi ciężarami :mhm::?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, czyli jeszcze zatoki bolą Cię? Ja na takie bóle mam inny sposób - nacieram czoło amolem, owijam szalikiem i też pomaga.

Ból głowy to był taki "Twój". czy własnie zatokowy?

Na ogół nie jestem wrażliwa na chemiczne zapachy, ale ten wyjątkowo mi przeszkadza.

Ja do mycia wszystkiego, od lat, używam ściereczek z mikrofibry... W lidlu też są :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na moim osiedlu wiosna, kwiatki się rozwijają, manuki ćwierkają.

Byłam w sklepie po lampy do przedpokoju i łazienki, oczywiście jak byłam w sklepie to dwa telefony, oba za piętnaście piąta, czyli mniej więcej jak firmy kończą pracę, więc nie będę przecież teraz oddzwaniać. Myślicie, że jutro rano zadzwonią, czy wykreślą, że ta pani nie odbiera, to kij jej w oko? :zonk::zonk::zonk:

cyclops_kitten_by_glitchedshark-d9io6rd.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! Halo Spamowa, co tak niemrawo? ;)

U mnie burości i zimnicy ciąg dalszy ( czy stopnie :roll: ). Mam atak kichawki... Działam na przymkniętych powiekach...

Ale już czwarteczek.

Miłego dzionka!

mirunia, Idę dziś po obiedzie na sabat... :smile: Udało nam się spiknąć z dziewczynami ( całe cztery ze mną) i idziemy sobie pogadać na herbatkę. A w piątek i sobotę jestem sama, chłopaki wyjeżdżają, więc mam randkę sama z sobą... ;)

Cieszę się, że wiosna Ci dodaje energii! Teraz wyprawa w celu mniej praktycznym niż nabycie środków czyszczących i nie muszę się o Ciebie już martwić... :D

misty-eyed, Z W5 rewelacyjny jest płyn do kabin prysznicowych, jak już tu robimy reklamę. :P Jak się dziś czujesz?

Salirka, Widziałam te zdjęcia i natychmiast z zazdrością o Tobie pomyślałam. :smile: Ale będziesz miała ucztę!

cyklopka, I co z tymi telefonami? Udało się skontaktować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie też ostatnie dwa dni jakiś spadek formy, ostatni raz tak sie czułem z 4 miechy temu. cień zdobył prawie wszystkie pozycje, dlatego tak lekko myśli sie śmierci, jak o kimś bliskim przyjacielu. idzie wiosna to jest chociaż na kogo zwalić wine, chociaż cień i tą zagrywke szybko przejrzał i szczerzy zębiska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mnie naszła refleksja, z powodu zbliżającej się mojej pierwszej nieoficjalnej rocznicy abstynencji (nieoficjalnej, bo w międzyczasie popijałem, ale już przerwałem ten ciąg chlania dzień w dzień) że już chyba wiem dlaczego piłem. Alkohol to był świetny znieczulacz.

Nie, nie mam zamiaru chlać.

Ale z drugiej strony potrzebuję się znieczulić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

Purpurowy, to w tym roku który nie pijesz zdarzały Ci się dni że piłeś?

Mi by też przydało by mi się porządne znieczulenie ale nie alkoholem.

tosia_j, jak zwykle dowcipna :smile:

Poza tym dupowato się czuję, chyba depresja. Zażywam seronil, ale on zaczyna działać po paru tygodniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, to w tym roku który nie pijesz zdarzały Ci się dni że piłeś?

Mi by też przydało by mi się porządne znieczulenie ale nie alkoholem.

Tak, nawet zdarzyło się nie raz i nie dwa ostro zachlać przez ten rok, ale tak jak pisałem, udało się przestać chlać dzień w dzień i od jakiegoś czasu w ogóle nie pić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi