Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada,ten wc wydaje sie być dobrym rozwiązaniem, a wy wybraliście już coś? jak przyjdzie lato to pewnie bedzie cięzko, już teraz odczuwa różnice w źle wentylowanych, czy zbyt ciepłych pomieszczeniach. jednak odczuwam różnice gdy mam ciągły dostęp do świeżego powietrza i tą cenę jestem w stanie zapłacić.

stoch dzisiaj wygrywa i ma szanse na puchar świata, szykuj a sie arcyciekawe zawody w planicy :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

neon, dziękuję za uznanie :lol::mrgreen:

Ja też bardzo źle się czuję w pomieszczeniach zbyt ciepłych, już o tym wspominałam, ale muszę mieć optymalną temperaturę w granicach 18-19oC.

Wiecznie wietrzę, otwieram, zamykam okna, zwariować można...

Co do dzisiejszych zawodów, to faktycznie zakończyły się cudownie dla Stocha, walka o kryształową kulę będzie interesująca :lol: Miejmy nadzieję, że wiaterek nie zaskoczy i nie zepsuje imprezy :mhm:

Co rok, po zakończeniu zawodów, przed długi czas brakuje mi tego sportowego widowiska :roll:

kosmostrada, ważne, że we dwoje spędziliście czas, cel nieistotny :D

Ja kiedyś myślałam, że kawa w ogóle nie jest dla mnie, bo bardzo nie lubiłam tego kwaśnego smaku.

Niedługo 6 dziesiątka mi stuknie, a dopiero dowiedziałam, że jednak tak nie jest :mrgreen:

Ciekawa jestem, na co wybraliście się do kina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, mieszkam na warmii i jeszcze nie widziałem smogu na żywe oczy ;)

misty-eyed, jajć, zimna kobieta z ciebie, ja mam w ciągu dnia 19 i czasem robi mi sie zimno ale mysle że jak zrobie progres to przy takiej temeperaturze bede po mieszkaniu smigał na waleta :D

mirunia, witOj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dobrze, że zajrzałaś tutaj, myślałam o Tobie i trochę się martwiłam, że nie pokazujesz się. Czyli w jako takiej formie wracasz do pracy :!: Miejmy nadzieję, że będzie to lepszy tydzień dla Ciebie...tego Ci życzę!!!

neon, no właśnie gorąco mnie rozpiera, dlatego lubię chłodne powietrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem :D Przyjemna pogoda. Nie ma wiatru, lekki przymrozek.

mhrps, nie, nie mam, Przebadali mnie dokładnie pod tym kątem ;)

mirunia, wiosna zachwyca mnie jedynie budzącą się do życia przyrodą, ale ogólnie pogoda mi nie sprzyja w tym czasie. Tobie jednak życzę korzystnego wpływu kolejnej pory roku na ogólną kondycję organizmu Twego :D

Ja też czuję się w miarę dobrze. Wzmacniam się również na różne sposoby. Sprawy lękowe jakby ucichły...

W tym tygodniu, od wtorku do czwartku, mam wędrówki po przychodniach. 3 specjaliści dzień po dniu. Trudno, tak się ułożyło, będzie spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziewń dobry polska, jak-sie-ba-wi-cie??!@#!@#!@#!@#!@# haha :D

mirunia, modlitwy to mają chyba tą niezwykłą właściwość, że bardzo szybko wchodzą w głowę, przypadek? jeszcze nie miałem okazji jej wypróbować w ekstremalnych warunkach :D ale mam przeczucie że coś wspomoże napewno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jest super :mrgreen:

A tak poważnie, dzień okropny, bólowy, z rozdrażnieniem, odechciewa się wszystkiego po prostu. Czekam na poprawę :105: Byłam po pieczywo i na dzisiaj mam dość spacerów.

Obiad zrobiony, więc mogę poczytać. Czeka na mnie mnóstwo rzeczy do prasowania, ale nie chce mi się ruszyć :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi