Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D

Ja u Was z doskoku ale z sympatii cos skrobne dzis :D

Mam wolny dzien..pierwszy od dwoch tygodni. Tak czekalam na ten dzien i zamiast ogarniac wszystkie zaleglosci siedze sobie i odpoczywam. Wypilam juz dwie kawy. Obiad ugotuje chociaz. Wymyslilam grzybowa i kotleciki schabowe bo to ulubione danie mojego syna.

Do tego mialam sen niezly. Jezdzilam ma rolkach po centrum handlowym z moja dyrektor regionalna z pracy. A do tego opiekowalam sie jakims psem. Nie wiem skad mi sie to bierze.

Milej niedzieli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, na Szaserów rozumiem? Mieszkanie też?

Si :smile: Znasz ten szpital? Coś możesz o nim powiedzieć?

Miałam co prawda jeszcze mieć rozmowy na Banacha i na Wołoskiej, ale nie dojechałam na nie :P

Znaczy celebrytka jesteś?

Taaaa, gwiazda jak się patrzy :mrgreen: a raczej rozgwiazda :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

U mnie też zamulaście. Jakoś się ogarnęłam i wylazłam z rańca z futrzakiem na dłuższy spacer.

Kręcę się po chałupie, włosy naolejowałam i staram się utrzymać na nogach. ;) Więcej kawy wypić nie mogę, bo znów dostanę telepawki. :roll:

Po południu planujemy wyjść rodzinnie na jakieś fajne jedzonko, może do kina. To tak żeby skorzystać z tej niedzieli, choć najchętniej przekimałabym cały dzień. :P

Przyjemnego dzionka życzę!

halucynka, Miłego odpoczynku! Nie miej wyrzutów, w końcu poleniuchować też czasami trzeba.

Ḍryāgan, No właśnie dziś w parku zauważyłam, że biegacz obudził się ze snu zimowego. ;) Byłam chyba jedyną osobą, która nie truchtała.

cyklopka, No to masz doświadczenie, że czips musi być w wersji niezdrowej, bo inaczej nie wchodzi. :smile:

tosia_j, Witaj skowronku! :smile:

acherontia-styx, Gwiazdę też witam! :D

mirunia, No i jak, udało się trochę rozkręcić?

neon, Miłego dotleniania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daleko nie doszedłem, za miastem wieje i lekko kropi, i jak to połączenie uderzy w twarz to sie odechciewa chodzenia.

kosmostrada, witOj, ja wczoraj zaglądałem w repertuar naszego lokalnego kina, ale nic nie wyłowiłem ciekawego dla mnie. mało tych hitów coś ostatnio :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio czytam na portalach jakieś newsy polityczne i naprawde nie wie czy dany news jest prawdą czy fałszem, no ku*wa nastała jakas moda na kłamanie. nie wiem czy to sie wszystko dzieje tylko w internetach, czy to ma jakies przełożenie na nasze zachowania w rzeczywistości, czy to jest nasza prawdziwa natura?

wpadłem chyba w jakąś jebaną czarną dziurę, bo nie dość ze wszyscy "sprawiedliwi" łżą w żywe oczy, to jeszcze u mnie w kamienicy wszycy na wszystko mają wyjebane. sąsiada którego nieruchomość jest przyłączona doe mojej otworzył dyskoteke w piewnicy i wszystkie drgania przechodzą na całą konstrukcje, policja nic nie robi, bo ten ma pozwolenie i straszą mnie karą za bezpodstawne wezwanie policji, na co im odpowiedziałem tylko wybuchem śmiechu. w nocy wraca pijany wojskowy z całą balangą i napierdala drzwiami szafkami i huj wie czym budząc mnie o 4 w nocy, mne, kurwa, nerwicowca. dzisiaj mówiłem o tym z szwagrem który też ma mieszkanie w o woej kamienicy, on sie ze mną zgodził ze wojskowi to nawet nie mają kultury w spokoju sie najebać, i co on później robi, włącza swoją wieżę i tube na całą pizde tak że aż mi sie biurko trzesie. dzwonie do niego, a on foch. chwile później słysze jak ktos na dole drzwiami napierdala, kurwa. ci nie płacą, jakies papiery od providenta, trefne nazwisko, jakaś kurwa drugi raz mi szambo zapchała, prawdopodobnie szmatami i jutro znowu musze zapierdalać do wodociągów. ma-sa-kre. życie jest piękne. później sie tylko dziwić że ludzie zamieniaja sie w kamienie bez uczuć.

o, ciśnie mnie na klopa, ide, to jest naprawde jedna z najbardziej pożytecznych rzeczy które można na tym świecie zrobić, zestrać sie równo w kibel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon zyxze wytwalosci ;)

Nie ma jak wlasny domek..nikt Ci dyskoteki nie otworzy w piwnicy ani nie zapcha sracza. A i sasiedzi nie halasuja. Chyba, ze zrobia grilla w lato i spiewaja po sasiedzku. Milo wieczorem niesie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon , od hałasu jest Sanepid. Oni chętnie przyjadą i pomierzą co trzeba. Od decyzji możesz się odwołać do SA. Narzędzi jest sporo. Do dzieła zatem ;)

sanepid jest od hałasu, tylko oni muszą poinformować delikwenta, że taki pomiar będzie robiony- to tak jakby złodzieja informowano, kiedy zostanie zastawiona na niego pułapka :bezradny: zresztą mój kochany sąsiad jest bardzo dobrze umocowany politycznie i ci z sanepidu w ten sam dzień go informują, to jest naprawde dziki kraj.

halucynka, dzięki, myśle że trzeba przetrzymać i wyjdzie słońce, tylko pewnie jeszcze niejedna burza przed nami. taki domek fajna sprawa, najlepiej pod jakimś większym miastem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi